Økologisk insekticider til pille Bugs

July 27

Økologisk insekticider til pille Bugs

Pille bug eller Armadillidium vulgare, kaldes soen bug eller træ lus. Det er ikke teknisk set et insekt; Det er en natlig leddyr, et jordbaseret krebsdyr med udvendige rustning svarende til et bæltedyr. Pille bugs feed på døde plante sagen og kræver fugt til at hjælpe dem med at trække vejret gennem deres gæller. Da de ikke er insekter, vil neem olie og andre organiske insekticider ikke dræbe dem. Hvis pille bugs i eller omkring huset, er den bedste løsning at holde området rent.

Diatoméjord

Mest anbefalede ofte økologisk løsning at pille bugs er at sprede diatoméjord som en barriere for pille bugs. Diatomacous jorden er lavet af de fossile rester af kiselalger, små marine organismer. Diatoméjord virker ved tørring udvendig fugt af mange insekter, og det gør den pille bug stand til at indånde. Jorden skal være tør at være effektiv, og du bør bære en maske eller anden beskyttelse for at sikre, at du ikke inhalerer det. Mange kommercielle produkter markedsføres for at styre pille bugs er faktisk diatoméjord. Du kan købe det online eller på mange haven forsyning Centre og steder, der sælger landbrugsprodukter.

Sort plast barkflis

Hvis du ønsker at dræbe pille bugs omkring planter, sætte sort plast barkflis omkring planterne. Den varme, der hober sig op under barkflis vil dræbe bugs. Dog er pille bugs ofte gavnlige i haver, fordi de hjælper kompost rådnende vegetation. Den sædvanlige anbefaling er, at du skulle efterlade dem alene, hvis de er i din have.

Drysdera Crocata

Bænkebider eller pille bug jæger, Drysdera crocata, er en langsom bevægelse edderkop, der er ½ tomme lange med en creme-farvede krop og rødlige ben. Det lever under sten, fugtig vragrester, faldne logs og grene. Det er et rovdyr, der spiser noget, men pille bugs. Hvis du kan importere dysdera crocata til din have, vil de kontrollere pille bugs. Ulempen er, at edderkopper har store hugtænder, som de bruger til at knuse de hårde skaller af pille bugs. De kan bide hvis du hjørne dem; bid vil stikke men er ikke giftigt. Du kan lejlighedsvis finde Drysdera crocata til salg online.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com