Økologisk insekticider til Squash Bugs

October 7

Økologisk insekticider til Squash Bugs

Squash bugs fremlægge et alvorligt problem for gartnere voksende græskar og squash. De lever af blade fra disse planter, skadelige og endda ødelægger dem. De vil endda fodre på frugten af planter, senere på sæsonen. Mens pesticider kan ødelægge squash bug skadedyrsangreb, foretrækker mange gartnere at holde sig væk fra syntetisk, giftige kemikalier. Heldigvis er der et stort udvalg af organisk pesticid. For de bedste resultater, skal du anvende disse organiske pesticider lige efter at størstedelen af squash bugs lugen i foråret.

Neem

Landmænd i Indien har brugt træ af neem-træet som en organisk pesticid til 4.000 år. Olie afledt af neem træet indeholder azadirachtin og salannin, der er insektbekæmpelsesmidler kemikalier. Disse kemikalier er dog ikke meget giftigt for pattedyr. Nogle økologisk insekticider baseret på neem olie er tilgængelige som kommercielle produkter

Sabadilla

Sabadilla lily producerer en anden organisk pesticid kendt som "sabadilla." Det indeholder en naturlig alkaloidal toksin kendt som veratrine, som er effektiv mod squash bugs. Bruge det med forsigtighed; sabadilla forårsager øjenirritation og nysen når det inhaleres. Fordi sabadilla nedbryder hurtigt, når de udsættes for sollys, efterlader denne organisk pesticid ingen rester.

Rotenon

Rotenon, en harpiks produceret af visse bælgplanter, fungerer som et insekticid, der er effektivt mod squash bugs. Denne sammensatte tager flere dage at dræbe squash bugs, men det gør dem stoppe fodringen næsten umiddelbart efter du har anvendt den. Rotenon er noget giftigt for pattedyr og ekstremt giftigt for fisk, så gælder det med omhu.

Rynia

Ryania er en økologisk toksin stammer fra Ryania speciosa anlæg ved slibning op sit træ. Oprindelige syd og Central amerikanerne har en tradition for at bruge denne alkaloidal toksin til at dræbe kakerlakker, men ryania er også effektiv mod squash bugs.

Nikotin

Nikotin udvundet fra tobak er et meget giftigt stof. Det er også en af de ældste insekticider stammer fra en plante, der er stadig i brug i dag, ifølge Laura Pickett Pottorff, plante patolog på Colorado State University. Trods dets høje giftighed, men er det kun effektiv mod squash bugs i nymfe fase. Voksne - samt næsten modne nymfer--er resistente over for det. Vær forsigtig ved håndtering af nikotin insekticider, som kan absorberes gennem huden; altid bære handsker når du håndterer dem. Holde husdyr og børn væk fra områder hvor du har påført den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com