Økologisk loppe & Beetle kontrol

January 10

Økologisk loppe og beetle retsmidler foretrækkes, når folk ikke vil hellere beskæftige sig med bivirkninger af syntetiske modgift. Mange insekticider kan være farlige for andre dyr og nyttige insekter, eller kan forgifte i nærheden blomster og planter, eller kan agterliget ned i jorden og påvirker vandforsyningen. For dem, der ønsker at undgå disse problemer, en række organiske pesticider og behandlinger er tilgængelige, nogle kommercielt og nogle, der kan gøres derhjemme.

Kommercielle organisk retsmidler

Hvis du foretrækker at undgå at bruge pesticider overhovedet, prøve at finde naturlige måder at bekæmpe skadedyr. En lang række planter og blomster kan bruges til at bekæmpe insekter. Nogle tiltrækker skadedyr naturlige rovdyr, sætte haver og værfter tilbage i balance, mens andre planter faktisk afgiver kemikalier at ward lager uønskede insekter. Konsultere en havearbejde bog, lokale Planteskole eller havearbejde hjemmeside for mere information om disse planter og hvad biller du måske ønsker at fjerne.

Du kan også gå direkte til kilden og købe æg fra predator insekter, der vil skade hverken din familie eller din værftet, men vil spise skadedyr, selv. Æggene kan drysses i planterne og jorden hvor problemer opstår. Nematode Steinernema carpocapsae kan købes fra firmaet Biosys og placeret i haven for at beskytte mod lopper, som denne spolorm fester på lopper i særdeleshed og vil dø når ikke mere er i nærheden.

Du kan også købe naturlige pesticider baseret på organiske forbindelser, fx rapsolie og hvidløg. Pyrethrin, en organisk forbindelse, der bruges af nogle blomster som et naturligt forsvar mod fejl, kan også anvendes sikkert. Pyrethin stoffer kan også bruges til at behandle kæledyr allerede inficeret med lopper. Selvfølgelig, hvis du foretrækker en bug middel uden nogen alle kemikalier, kan du købe en diatoméjord pesticid. Disse pulver-baseret pesticider bruge små partikler af forstenede plankton, som er uskadeligt for de fleste levende ting (så længe de ikke er inhaleret), men har tendens til at skære og gennembore bugs at prøve at gå gennem pulveret.

Hjem-baserede organisk retsmidler

Hvis du foretrækker hjem retsmidler og har ikke et depositum på diatoméjord venter i din baghave, prøv trækul eller benmel, som kan være effektiv mod visse skadedyr. Diatoméjord, som findes i kalksten hvor små bidder af plankton var forstenede, kan købes i mange lokale gartnerier og landskabspleje virksomheder. Også prøve overbrusning hyldebær eller rabarber te omkring haven for at beskytte planter. Banan-skræl har også vist sig at have pesticiders egenskaber.

Du kan endda lave din egen spray ved at kombinere hakkede tomat blade med en skåret løg og iblødsætning dem sammen i en 70% isopropylalkohol løsning, en løsning, der kan sprayes på bladlus at dræbe og drive dem væk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com