Økologisk måder at dræbe kakerlakker

September 20

Økologisk måder at dræbe kakerlakker

Kakerlakker, også kendt som bare roaches er modbydelige skadedyr, der ser ud inde i hjem for at finde mad og vand. Roaches efterlade et spor for at fortælle andre roaches hvor mad og vand er. Hvis du finder en skalle i dit hjem, kan du vædde på, flere er på vej. Roaches kan angribe ethvert hjem. Det gør ikke noget hvis du er fattig eller rig. Hvis du er imod at bruge barske pesticider i dit hjem, kan du dræbe din roaches ved hjælp af en økologisk metode.

Borsyre

Borsyre er en fantastisk måde at dræbe kakerlakker. Roaches vil tiltrækkes af borsyre og samle det op. De vil derefter tage det tilbage til reden og dele det med nogle af de andre kakerlakker. Når de spiser borsyre, vil de dø. Du ønsker at forlade borsyre ud hvor du allerede har set kakerlakker. Så vente du bare. Du skal være forsigtig med dette produkt, hvis du har kæledyr eller børn i dit hjem. Det ville være gift for dem, hvis de indtages noget af den.

Diatoméjord

Diatoméjord er en alle-naturlige produkt, der indeholder ingredienser, der gennemhuller skelettet af en kakerlak. Dette forårsager roach dør af dehydrering. Det kan tage op til 48 timer for kakerlak at dø, men denne metode er meget effektiv. Det er også en sikker metode til at bruge, hvis du har små børn eller kæledyr derhjemme. Diatoméjord vil ikke skade dem. Bare drys diatoméjord overalt at du har set en skalle og vente på roaches til at komme og gå på den. Inden for et par dage, vil du ikke længere har en skalle problem. Dette produkt koster omkring $4 for en lille pose, og du kan bestille det online (Se ressourcer).

Vand og sæbe

Fyld en tom spray flaske omkring tre fjerdedele af vejen fuld med lunkent vand. Derefter tilsættes 3 tbsp. af flydende opvaskemiddel. Skru toppen tilbage på og ryst indtil kombineres vand og sæbe. Når du ser en skalle, spray det et par gange med sæbe og vand-blanding. Kakerlak vil dø af det, men kun en kakerlak, du sprøjtede. Denne metode er sikkert at bruge omkring kæledyr og børn, men den dræber kun en skalle på et tidspunkt. Du bliver nødt til at være energisk og på udkig efter nye kakerlakker at bo på toppen af angreb.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com