Økologisk måder at slippe af græsplæne ukrudt

October 31

Økologisk måder at slippe af græsplæne ukrudt

Hvis din frodige grønne plæne er præget af skæmmende ukrudt, overvejer du kan Sådan fjerner lovovertrædere uden brug af kemiske herbicider, især hvis dine børn og kæledyr spille på denne plæne. Mekanisk fjernelse, kogende vand og styrke dit græs vækst, således at det konkurrerer ud ukrudt er alle økologiske og omkostningseffektive middel til at fjerne ukrudt fra din plæne.

Grave

Som University of Wisconsin Extension Service stater i deres vandkvalitet Oplysningsskema vedrørende plænepleje, "når et par ukrudt synes, hånd-grave sparer tid og penge, og er sundere for miljøet end herbicid behandlinger." Tag en spadseretur rundt om græsplænen hver weekend med en lang håndterede murske eller særlige mælkebøtte-grave enhed i hånden og pop ukrudt ud af din græsplæne, før de spredes. Dette vil også hjælpe med at lufte jorden. Tilføje en lille håndfuld af kompost og et par græsfrø i hullet hvor ukrudt blev fjernet så plænen udkonkurrere ukrudtet.

Kogende vand

Kogende vand er en meget effektiv økologiske metoder at dræbe ukrudt. Bruge en tekande med en smal tud til mål vand til individuelle weed planter, eller hælde en stor kedel med kogende vand på en weed-befængt område, så reseed det med kompost og græs frø, (hvilket også gør en fantastisk måde at genbruge vand bruges til madlavning majs på cob eller dampskibe). Bare være yderst forsigtige for ikke at brænde dig selv; bære lukket tå støvler og læderhandsker eller køkken luffer, og hæld vandet fra meget tæt på jorden. Det vil køle ned til en sikker temperatur inden for et par minutter, men holde lille bare fødder fra kører over området, indtil den er afkølet. Bruge en thatching rake til at fjerne døde græs og ukrudt, når du har dræbt en patch med kogende vand. Fordelt en halv-tomme tykt lag af kompost og en håndfuld af græsfrø på de bare stedet, vand det godt og top med et tyndt lag af halm muld.

Forbedring af græsplæne sundhed

Den bedste måde at fjerne ukrudt fra en græsplæne økologisk er ved at indføre en vellykket langsigtet turf management strategi for at tillade græsset at udkonkurrere ukrudt. Lad græsplæne udklip falde tilbage på græsplænen til at gøde det som du klippe; dethatch og lufte græsplænen en gang om året, efterfulgt af spredes et tyndt lag af godt alderen kompost på græsplæne til at tilføje ernæring og organisk stof til jorden. Vand sjældent, men grundigt, under særligt tørre sæsoner. En sund græsplæne vil holde ukrudt problemerne til et minimum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com