Økologisk måder at slippe en vegetabilske haven skadedyr

December 21

Økologisk måder at slippe en vegetabilske haven skadedyr

Pesticider i vores fødevarer er hurtigt ved at blive et problem for forbrugerne. Men for at undgå de høje omkostninger for økologiske produkter, vokser nogle forbrugere deres egne økologiske grøntsager. Udtrykket "organisk": fødevarer er dyrket uden brug af skadelige pesticider og kemikalier. Hjemmedyrkede råvarer er lige så sårbart over for skadedyr som enhver anden afgrøde, dog. Heldigvis er der økologisk måder at slippe af skadedyr i køkkenhaven.

Gavnlige insekter

Ved hjælp af giftige kemikalier på din have vil mest sandsynligt dræbe de skadedyr, der spiser dine planter, men det vil også dræbe de gavnlige insekter samt. Gavnlige insekter er bugs at bytte på og spise de skadelige insekter i din have. Lady bugs eller lady biller, spiser store mængder af skadelige insekter som bladlus, mider og mealy fejl. Grøn lacewing larver er også nyttige insekter, der æder bladlus, insekt æg og spider mider. Du kan bestille sådanne gavnlige insekter online eller købe dem på et havecenter. Tage til efterretning, hvis der ikke er nok skadedyr at fodre, vil de gavnlige insekter gå someplace andre end din have til at tilfredsstille deres sult.

Følgesvend plantning

Følgesvend plantning er en anden måde at bekæmpe haven skadedyr uden brug af giftige kemikalier. Visse planter tiltrække og frastøde visse insekter. Plante Rejnfan eller spearmint til frastøder myrer. Hvidløg og løg kan kontrollere jordlopper, mexicanske bean biller, squash vin Udvisningshamre og spider mider. Salvie og morgenfrue kan styre tomat hornworm. Morgenfrue kan også afvise squash bugs og whiteflies. Plante franske morgenfrue at frastøde root-knude nematoder.

Natural Retsmidler

Pisk op økologiske, naturlige skadedyrsbekæmpelse retsmidler i hjemmet ved hjælp af nogle grundlæggende materialer. For at styre bladlus, mix mider og andre soft-karrosseri insekter, 1 tbsp. raps olie med et par dråber opvaskemiddel i en quart af vand. Spray hele planten, og sørg for at få på undersiden af bladene hvor disse insekter lever. Denne spray virker ved at kvæle skadedyr og dræbe dem. Kun spray dele af planten, hvor insekter er synlige. Spray kan også skade gavnlig bugs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com