Økologisk skadedyrsbekæmpelse til haver

October 1

Økologisk skadedyrsbekæmpelse til haver

Økologisk pest control bruger naturligt forekommende stoffer og organismer i stedet for kemikalier at reducere skadedyr befolkninger og skader, de forårsager i haven. Afhængigt af de særlige skadedyr påvirker din have, kan du vælge fra en vifte af organiske pesticider, hver med karakteristiske egenskaber, eller du kan vedtage alternativ og forebyggende middel til at kontrollere skadedyr problemer. For eksempel, kan følgesvend plantning teknikker holde skadedyr langt væk fra de planter, de elsker.

Insektbekæmpelsesmidler sæber

Sæbe og vaskemidler kan bidrage til at holde væk mange skadedyr. For en enkelt pesticid løsning, blandes omkring en teskefuld af all-naturlige flydende fad vaskemiddel med en kop vegetabilsk olie og fortyndes blandingen med en kop af rent vand. Løsningen skal arbejde for at holde væk fælles skadedyr, såsom spider mider, bladlus og hvide fluer. Det er særdeles effektivt mod skadedyr, der angriber fælles grøntsager såsom gulerødder, aubergine, peberfrugter og agurker. Spray opløsningen direkte på skadedyr for det at være effektiv.

Plante-baserede produkter

Mange planter naturligt frastøder skadelige insekter. For eksempel, kan du brygge en simpel "te" med rå løg og hvidløg og spray denne løsning på frugttræer, roser og blomster til at holde væk bladlus eller apple Udvisningshamre. De æteriske olier af mange almindelige urter også afværge uønskede skadedyr; Prøv at spraye løsninger af de æteriske olier af "killer krydderier" rosmarin, timian, nellike eller mynte til at holde dine beplantninger fri for insekter. Løsninger af mynte, cayenne peber, jorden tomat blade eller tobak vand kan også være effektiv.

Gartneri olier

Forskellige vegetabilske-baserede olier kan holde væk irriterende insekter. Afhængigt af olie, kan du bruge det i insekter passive eller aktive perioder. Normalt, er olier i vækstdvale perioder tykkere, til at dække og kvalt dvale bugs. Olier til aktive perioder anvendes over planter blade, hvilket gør en lettere løsning må sikres, at Plantesundhed. Fedtsyrer findes i olien kan også forstyrre insekt stofskifte eller forstyrre insekter evne til at overføre plante virus.

Mineralske produkter

Et par effektive økologisk insekticider kommer fra jorden. Diatoméjord er en effektiv skadedyrsbekæmpelse, som bruger forstenede silica afledt af kiselalger, en form for alger. Diatoméjord absorberer insekter ydre voksagtig belægning og desiccates effektivt bug. Det virker særligt godt på soft-rørige skadedyr såsom snegle, tusindben og soen bugs. Det både styrer spredningen af sygdommen og dræber mider og thrips. Undgå brug af svovl i meget varmt vejr eller blande det med andre pesticider.

Alternativer til pesticider

Mens naturlige pesticider er en fælles løsning for økologisk gartnere allerede står over for et angreb, har du mange muligheder både før insekter angreb, og når du opdager en befolkning. Følgesvend plantning er en forebyggende strategi for markedsføring af insekt frastødende plantearter sammen med planter de beskytter. For eksempel, holder plantning basilikum ved siden af din tomatplanter væk myg, fluer og hornworms. Ved at opdage en bestemt insekt skadedyr i haven, mindske dens virkninger ved at indføre naturlige rovdyr. For eksempel, lever lacewings og lady biller af bladlus, mealybugs og æg af forskellige skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com