Økologisk skadedyrsbekæmpelse til pille Bugs

October 29

Økologisk skadedyrsbekæmpelse til pille Bugs

Pille bugs er undertiden benævnt roly-polies eller doodlebugs. De er nataktive foderautomater, der er målrettet rådnende organisk materiale, så de er en reel gene i mulched haver. Veletablerede planter er ikke typisk på deres menu, men mørt unge frøplanter er en anden sag og køre en tæt andenplads i favoritter race. Disse væsener også nyde frugter og grøntsager, der hviler på barkflis eller jord, som de modnes. Pille bugs er en enorm smerte for gartnere, men de er relativt nemme at administrere med økologisk skadedyrsbekæmpelse kontrolforanstaltninger, der ikke kræver brug af farlige kemikalier.

Instruktioner

•Klippe toppe og bunde fra mad, tomme dåser. Vaske dem med varmt sæbevand og skyl godt. Krave din unge planter med dåser, og tryk dem ned i jorden til at sikre dem på plads. Disse er også meget effektiv mod cutworms.

•Lay sort plastfolie over nogen mulched områder, som du kan. Dette materiale gør jorden under det for varmt for de fleste insekter, herunder pille bugs.

•Lay nogle gamle boards på jorden i nærheden af din pille bug problemområder. Insekter vil samles under dem natten over. Flip bestyrelser over næste morgen og hæld meget varmt vand på dem. De vil hurtigt dør.

•Klippe frugter som appelsiner, meloner og grapefrugt i halve. Nyd snacks og gemme rinds. Sæt dem cut-side op omkring det havearbejde område i aften. Pille bugs vil blive tiltrukket til frugt og indsamle inde rinds natten over. Hovedet ud til haven den næste morgen med en spand med sæbevand. Tømme bugs i rinds i spanden.

•Drej din kyllinger og ænder ud i områder ramt af pille bugs. Disse fugle elsker absolut dem.

•Kapacitet tidligt om morgenen at give jorden overflade en chance for at tørre ud af mørkets frembrud, når pille bugs bliver aktiv. Disse insekter elsker fugtige miljøer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com