Økologisk vegetabilsk frø planter

February 21

Starte og opretholde en økologisk køkkenhave betyder, at du vil ikke behandle dine afgrøder med eventuelle kemiske pesticider for at afværge ukrudt, insekter eller andre gener skabninger. I stedet, du holder din vegetabilske planter sunde gennem omfattende hånd-lugning og hjælp harmløs pest kontrol som følgesvend plantning og tiltrækker nyttige insekter. Økologisk havearbejde indebærer også startes med økologiske frø, som ikke er blevet behandlet med syntetiske materialer eller som er godkendt af National Organic Program. Spørg din lokale Planteskole hvis de bære økologisk grøntsagsfrø.

Svært at dyrke planter

Nogle planter er sværere at dyrke økologisk, fordi de er mere sårbare over for skadedyr og sygdomme end andre. Det afhænger selvfølgelig af sygdomme og skadedyr karakteristisk for din region. Landmænd rapporterede, at auberginer var den vanskeligste grøntsager at dyrke økologisk. Rapporten sagde også, at økologisk agurk og muskmelon var fra moderat til svært at vokse. Hvis dette er din første sæson som en økologisk gartner, kan det ikke være værd købe disse svært at dyrke frø. Frugt som jordbær, æbler, pærer og blommer er vanskeligt at dyrke økologisk.

Nem at dyrke planter

Landmænd fra University of Kentucky udtalt, at produktion af økologiske frø er problemfri, og du har mange muligheder for grøntsager, der vil udvikle med succes gennem økologisk havearbejde. Gode liv spiser anbefaler plantning økologisk squash, bønner, tomater, radiser, peberfrugter og salat. Web Ecoist tilføjer, at gulerødder, søde kartofler, fennikel, hvidløg, græskar og urter som basilikum, spirer, rosmarin og mynte er nemme at dyrke økologisk. University of Kentucky anbefaler også plantning grønkål, spinat, okra, ærter og eventuelt asparges og løg frø. Hvis du ønsker at dyrke noget frugt i din økologiske have, start ud med rabarber, brombær, hindbær eller blåbær.

Frø lagring

Når din økologiske køkkenhave er etableret og du er allerede tænker på hvilke frø du skal bruge til næste såsæsonen, overveje praksis af frø besparelse. Hvis du ikke er klar til at tage dette skridt, kan du kontakte de nationale bæredygtige landbrug Information Services hjemmeside en liste over økologiske frø leverandører på tværs af USA. Men høst din egen frø er den mest økologisk landbrug siden du kan være sikker på at dine egne frø ikke er blevet behandlet kemisk. Start med at indsamle frø fra planter, der er både enårige og self-pollinators, såsom ærter, bønner og tomater. På den måde kan du samle frø i slutningen af den første vækstsæson og du behøver ikke at bekymre dig om dem horisontal med andre planter og mister deres værdsatte kvaliteter. Vælg et par af dine bedste planter til at afsætte til at høste frø. Bønner og ærter, vente, indtil deres bælg har helt tørret på anlægget. Fjerne bælg og punger ud med de tørrede frø. For at høste tomatfrø, skal du fjerne tomater fra anlægget, efter de er overmodne. Øse ud papirmasse indeholder frø, dække papirmasse med vand i en krukke, og lad det gære i en uge indtil frøene adskilt fra væsken. Når du er blevet vant til at høste frø fra de nemmeste vegetabilske planter, kan du flytte til cross-pollinators, biennaler og stauder. Du behøver ikke at afsætte en masse af dine råvarer til produktion af frø. Moder jord nyheder rapporter en enkelt tomat kan generere hundredvis af frø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com