Økologiske metoder til haven skadedyrsbekæmpelse

November 11

Økologiske metoder til haven skadedyrsbekæmpelse

Anvendelsen af pesticider har været forbundet med flere sundhedsmæssige problemer, herunder kræft. Mange gartnere er på vej væk fra kemiske fyldt skadedyrsbekæmpelse at vedtage naturlige metoder. Flere økologiske metoder har været meget anvendt i årtier, før kemiske pesticider fundet vej til boliger. Disse kontrolmetoder, økologisk skadedyrsbekæmpelse er effektiv og billig.

Planlægning

Planlægger en haven godt vil reducere mængden af skadedyr, der finder vej til planter, og i jorden. Ved hjælp af en metode til vekseldrift, har jorden mulighed for at genopbygge naturlige næringsstoffer, hvilket reducerer sandsynligheden for uønskede skadedyr. Rotere beplantninger hvert år for at forhindre, at uønskede critters krybende op din plante stilke.Vælge planter, der er hjemmehørende i din region; de vil have en høj immunitet til native skadedyr, forårsager mindre ravage på din have og reducere din skadedyr fjernelse indsats. Når plantning, tæt sted planter, der vil modvirker hinanden ved for at fjerne skadedyr; insekt-afvisende træk af en plante vil aide den anden side, hvis det er modtagelige for en bestemt skadedyr. For eksempel, løg afskrække fluer, og er ofte plantet i nærheden af gulerødder derfor. Nektar-producerende blomster gøre en fantastisk tilføjelse til en have, som bierne de tiltrækker vil slippe haven af skadelige insekter.

Skadedyr fjernelse

Når skadedyr har invaderet din have, kan det synes umuligt at slippe af med dem. De forskellige sprøjtemidler på markedet er ikke kun giftige til de påtrængende insekter, men til dem, der er til gavn for planterne, som godt. Disse sprays vil slippe hele haven af alle insekter, som ikke er optimale for sund plantevækst. I stedet, søge ud en økologisk spray med aktive ingrediens d-limonen. Denne grundlæggende ingrediens er intet mere end appelsinskal ekstrakt. Sørg for at læse ingredienslisten inaktiv for at holde unødvendige kemikalier fra at røre dine planter. Når d-limonen sprayes direkte på insekter, fjerner det deres voksagtigt dække, kvælende dem.For en mere omkostningseffektiv løsning, kan alger, der er knust i form af pulver drysses rundt i bunden af planter og langs jorden for at forhindre larver og jorden skadedyr. En spray af krydderier, der er varmt at smagen er nemt anvendes til blade at forebygge skadedyr direkte på anlægget.

Forebyggelse

Forebyggelse har altid været den bedste medicin. Sund jord vil reducere mængden af skadedyr du nødt til at beskæftige sig med. Ved at dreje beplantninger, modtager jorden en tiltrængt pause. Der er flere i en sund seng jord end blot at ændre afgrøder ofte. Start en kompost bin og tilføje denne blanding til jorden før plantning for sæsonen. Vende blandingen dybt i jorden. Denne blanding af kompost vil give jorden et tiltrængt løft af næringsstoffer til at holde din blomster, der blomstrer, og dine afgrøder producerer hele sommeren lang.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com