Økologiske Vegetabilske havearbejde planer for syd

July 4

Økologiske Vegetabilske havearbejde planer for syd

Gartnere i ethvert område af landet kan plante og dyrke en køkkenhave. I kolde områder, men de skal beskæftige sig med sent forår smelter og kort vækstsæsoner. Den varme amerikanske afdeling af landbrug voksende zoner 7 og 8 indarbejde sydlige lande som Georgien, Arkansas og Alabama tilbyde længere sommeren årstider og lettere plante udvalg, men stadig kræver specifikke timing. Økologiske haver også kræver omhyggelig ingrediens udvalg.

Sæson

Forberede og plante i haven i det tidlige forår, omkring den sidste frost i sæsonen. Start din jord ændringsforslag fire til seks uger før den sidste frost, at få frost-hardy grøntsager i jorden så tidligt som muligt. Frost datoer i denne region spænder fra slutningen af marts til slutningen af April, så målet for en midten af februar til midten af marts startdato.

Site

Find en plantning site, der giver dig den rette blanding af plads og betingelser. Brug et nyt websted til at sikre ægte uforurenet, økologisk havearbejde fra starten. North Carolina kooperative Extension Service

anbefaler, at starte en 25-square-foot garden for at give dig masser af plads, i et websted, der giver fuld sol i otte timer hver dag og god luft og vand afløb.

Økologisk havearbejde

En organisk haven bruger kun plante - eller dyr-afledte spørgsmål. Check dine etiketter omhyggeligt, og bruger kun økologisk kompost, gødning og pesticider. Grave 5 inches af organisk kompost i top 12 inches af naturlige jord til at nære det og forberede grundlaget. Tilføje organisk gødning, benmel eller fisk emulsion på plantning for at tilskynde til hurtig og vellykket vegetabilske vækst. Plante økologisk salat, gulerod, rødbede, broccoli, spinat og kål planter før den sidste frost. Plante økologiske tomater, majs, agurker, peberfrugter, squash og okra efter den sidste frost.

Forskudt beplantninger

Holde din økologisk køkkenhave produktive med fortsatte beplantninger, forskudt på hver par uger. Plante lange-sæson planter som tomater og bønner indtil midten af juli at give dem tre måneder af voksende før den første frost i oktober. Plante quick-sæson grønsager som radiser og gulerødder gennem midten af August i syd.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com