Økonomisk landskabspleje idéer

December 22

Økonomisk landskabspleje idéer

Designe dit landskab med budget-friendly ideer handler om at gøre smart valg i anlægget udvalg, tænke uden for boksen og bruge penge på de vigtige aspekter af karakteristiske design. Den bedste del af landskabspleje er der er ingen konkrete regler; Brug din fantasi og oprette en plan, der bygger på stilen i dit hjem og størrelse af partiet.

Hardscapes

Hovedparten af en landskabspleje budget skal angives på hardscape aspekter: terrasser, porches, dæk, garager og gangbroer. For at spare penge, bruge hvad er allerede der og design omkring den. Hvis du tilføjer noget, splurge for at købe det bedste du kan men finde kreative måder at skaffe materialer. Websteder som Craigslist og Freecycle kunne føre til gratis eller billige materialer. En nabo nedrivning af et udhus kan betyde gratis mursten for en gangbro. Knust beton fra en gammel fortovet kunne blive en støttemur.

Træer og buske

Når hardscapes er på plads, lægger det næste aspekt af enhver landskabspleje design, træer og buske. Ser til din ejendom for spor på de bedste valg for din voksende zone. Overveje skygge fra bygninger samt store træer og pyntegrønt behov. En økonomisk klogt træk er at vælge træer og buske indfødte til din voksende zone, der tilbyder et dobbelt formål. For eksempel, azalea giver både blomster og privatliv, og thorned Berberis, med sin røde nuancer, tilføjer visuelle interesse og fungerer som beskyttelse under windows. Strække dit budget ved at vælge mindre størrelser til planter du ikke kan undvære. En mindre japanske røde ahorn kan koste halvdelen af prisen for et større træ, f.eks.

Få stiklinger for at få gratis planter eller bruger andre spredningsmetoder for at få buske fra venner, såsom forsythia. Kun købe salg planter når de er fri for sygdommen, og når plantning sæsonen fortsætter. Et budget træ er ikke et godt køb, hvis det ikke har tid nok til at etablere rødder inden kulden sætter.

Blomster

Et hurtigt blik i departementet havearbejde kan føre købere tro frodig blomstrende enårige sælges i six-packs er et oplagt valg for at spare penge. I virkeligheden er enårige, over levetiden af din have, langt den mest dyre landskabspleje valg. Etårige planter lever kun gennem en vækstsæson, hvilket betyder, at de skal genplantes år efter år. Par, der med, at deres lavvandede rodsystemer kræver kraftig vanding og fodring, og du vil se enårige ikke er billige planten de synes at være. Når du udformer en landskab, limit enårige containere spredte hist og her for virkningen.

Stauder kræver en mere upfront omkostninger men vil komme tilbage hvert år. Plus, som stauder etablere sig og blomstre, vil de give en overflod af planter til at opdele og plante andetsteds, give væk eller sælge. Look for indfødte planter, der passer til havens sollys krav. Native planter bruger mindre vand, mindre gødning og er nem at dyrke. De giver også føde og ly til sommerfugle, bier og fugle.

For at forbedre bundlinjen, dyrke stauder og etårige planter fra frø. Frø til stauder som shasta daisy, black-eyed Susan og solhat og enårige såsom morgenfrue, zinnia og Stokrose give stort udbytte på omkostningerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com