Økonomisk opvarmning indstillinger

December 3

Økonomisk opvarmning indstillinger

Den gennemsnitlige amerikanske husstand tilbringer cirka 31 procent af sine energiressourcer på varme, ifølge US Department of Energy statistikker. Men installationen af højeffektiv opvarmning enheder kan skære varmeudgifter op til 50 procent. Før udskiftning af varmesystem, overveje faktorer såsom klima, alder af hjem, kvaliteten af hjemmets isolering og budgettet. Undersøge alle muligheder; ikke afhænge af den varme entreprenør til at præsentere alle de tilgængelige muligheder. Nogle gange, kan tilføje supplerende varme repræsentere den mest effektive metode til at styrke hjemmets komfortniveau og spare penge.

Varmluft System

Mange boliger har enten en kedel eller ovne som den vigtigste varmekilde. Denne type enhed trækker luft ind i ovnen gennem en kold luft retur kanalen. Ovnen betingelser luften og omfordeler den opvarmede (eller afkølet) luft gennem kanalerne forgrening til forskellige værelser. Ovnen fungerer ved en række brændstof kilder, såsom olie, El, propan og naturgas. Naturgas enheder kan imidlertid give boligejere med effektivitet så højt som 97 procent, hvilket arbejde ud bedre i kolde klimaer. I moderat regioner med moderate temperaturer, 80 procent effektiv systemer kan tilbyde den mest samlede omkostningsbesparelser.

Aktiv solvarme System

Et aktivt system skal give mellem 40% og 80% af et hjem opvarmning behov at gøre investeringen betaler sig med hensyn til økonomi. En mere ekspansiv system koster mindre at installere. Boligejere kan realisere endnu flere besparelser ved at udvide systemet til at levere varmt vand. Dette er især tilfældet, når du udskifter mindre effektive og dyrere brændstoffer som elektricitet olie og propan. Et par stater tilbyde boligejernes skattefradrag, skattefritagelser og forskellige fradrag for den nye solvarme installation. Egenskaben ejer skal vælge en solar varmesystem passende for webstedet og varme behov i hjemmet.

Jordvarme varmepumpe

Denne type system tilbyder en fremragende mulighed for at erstatte tvunget luft ovne i boliger beliggende i moderat klima. Geotermiske varmepumper bruger jorden source vand til at flytte varme mellem hjemmet og den nærliggende vandkilde. Systemet fungerer ved at trække varmen fra vandet, fordi grundvandet er fortsat på en konstant 55 grader Fahrenheit. System pumper varmt vand ind i hjemmet, fjerner varmen, og returnerer det kolde vand tilbage til jorden. Elektriciteten- og blæser inde i pumpen bruger mindre energi end konventionelle tvunget luft systemer. Systemet koster mere for at installere, men de lave driftsomkostninger at kompensere for forskellen. Installationen skal tage hensyn lotstørrelsen, undergrunden makeup og det omkringliggende landskab.

Hydronisk gulv varmesystem

Den hydronic gulvvarme system tilbyder den mest økonomiske enhed inden for strålevarme. Det byder på balance og komfortable, varme, i modsætning til de fleste varmeanlæg. Ofte installeres under nybyggeri, består systemet af slanger til krydsfiner undergulvet er sikrede. Installationsprogrammet dækker slanger med omkring 1 ½ inches af let beton. Rør tilsluttes en kedel, der opvarmer vandet, cirkulerer det gennem systemet og overfører varmen til værelserne. Køligt vand vender tilbage til kedlen og genskaber processen. Selv om systemet fungerer med andre brændstoffer, giver naturgas den mest effektive. Dækning af beton med gulvbelægninger som flise, tæppe eller trægulv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com