Øl på Bermuda græs

June 21

Øl på Bermuda græs

Måske du har hørt de fantastiske påstande--øl--alene eller i en løgnehistorie--er en effektiv græs gødning. Men som en haven ekspert siger, det gør bedre pladder end en Bermuda græs gødning.

Fordringer

Øl har et højt sukkerindhold i form af kulhydrater samt nogle proteiner, som Jordens mikroorganismer og gavnlige bakterier bruger. Andre elementer, der er almindeligt forekommende i concoctions omfatter ammoniak, som indeholder nitrogen, og en vaskemiddel for at hjælpe det stick til græs vinger.

Fakta

Jeff Gillman, en gartner med University of Minnesota, studerede påstandene, og hans forskning punkterer dem, siger fordelene er usandsynligt. I virkeligheden, viser det sig, at Alkohol i øl er dårligt for plantevækst, og mens det tiltrække gavnlige bakterier, det også tiltrækker dårlige bakterier. Gillman siger, du er bedre tjent med at drikke øl end spraye det på din plæne.

Ekspert indsigt

Haven ekspert Walter Reeves påpeger, at det ville tage mange gallons af øl og ammoniak til at gøre en forskel i græssets vækst, og meget af det vil fordampe anyway, før det kunne gøre noget godt. Også, for meget vaskemiddel kunne brænde Bermuda græs. Hvis du bruger organisk gødning, prøv majsgluten, bomuldsfrø måltid eller blodmel, men Reeves siger, den bedste måde til at gøde din Bermuda græs er med en korrekt anvendelse af en syntetisk gødning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com