Olie lækager i luftfilter i min Briggs & Stratton plæneklipper

April 15

Eventuel motor svigt vil opstå, hvis oliestanden i den plæneklipperen krumtaphuset falder for lavt. En lækage i olieforsyning--hvor som helst på maskinen--kræver hurtig adressering. Du skal foretage en grundig kontrol af olie-system på din Briggs & Stratton plæneklipper.

Olie Tank lækager

Olien stammer i tanken og rejser via oliepumpe i krumtaphuset, hvor krumtapakslen bliver ordentligt smurt. Før olien kan rejse ind i pumpen, skal det passere gennem en pickup dyse inde i tanken. Dette mundstykke kan bliver tilstoppet af urenheder i olie, forårsager en sikkerhedskopi i systemet og en lækage af olietank. Utætheder kan også opstå når projektiler rammer tank vægge. Dræne ethvert olie tilbage i tanken i en godkendt container. Afbryde olietank fra motoren til at adskille, rense og inspicere tanken.

Lække nær motor

En anden fælles kilde for en olielækage opstår nær pakninger på Fyld tube og olie sump. Denne type af lækage tillader olie til at flygte fra flere point, da manglende brikker i pakningen vil give olie for at flytte til andre områder, motor. Trække målepinden ud af tanken og inspicere området omkring bunden af fylde røret. Hvis lækagen fortsætter, bundkarret behov yderligere rengøring. Udskift pakninger for både fylde røret O-ring og bundkarret.

Lække nær karburator

Før den når krumtaphuset, skal olie rejse gennem en pause hulrum, som har små huller, der kan få sat af urenheder, forårsager en sikkerhedskopi i den oliering system og en lækage nær filteret karburatoren og luft. Fjerne den pause hulrum, der er nedenunder olietank, fra motoren. Tørre hulrum ren med en klud og drop en tynd, metal tråd gennem hullet i bunden for at skubbe ud nogen træsko. Erstatte den pause hulrum pakning.

Olie pumpe problemer

Efter olien efterlader tanken, rejser det ind i pumpen, hvor det bliver skubbet ind i krumtaphuset. Hvis oliepumpe bliver tilstoppet eller begynder at svigte, kan motorolie holde bevæger sig i hele systemet. Sikkerhedskopier producere derefter lækager i en række områder, herunder nær luftfilter. Pumper kan mislykkes af forskellige årsager, og de vil sandsynligvis ikke på et tidspunkt i hele maskinens liv. For at få adgang til olie pumpen, er større motor demontering påkrævet. Spørg en service mekaniker til at løse olie pumpe reparationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com