Olie ovn effektivitet Ratings

July 8

Størstedelen af sommerhuse bruge enten en ovn eller kedel til en central varmekilde til hele hjemmet. Ovne bruger typisk enten el eller gas til at opvarme luften og direkte opvarmede luften i hele huset. Vide, hvordan man vurdere energieffektiviteten i din ovn er vigtigt af temmelig indlysende årsager, især i ekstremt kolde og varme klimaer hvor energiomkostninger kan spiral ud af kontrol i sommer og vinter. Du kan forstå, hvordan at måle effektiviteten af din ovn ved at gøre et par omhyggelige overvejelser.

Oliefyrede ovne

Ovne, der bruger olie som en tændkilde, i modsætning til naturgas, propan eller elektricitet, er et populært alternativ i disse dele af landet, der ikke har adgang til andre brændstoffer. For det meste afhængig af geografisk område, kan din oliefyrede ovn bruge varme olie alene eller en kombination af varme olie og bio-diesel. Ud over at give en tændkilde for dem uden adgang til naturgas, giver ved hjælp af en oliefyret ovnen de ekstra fordele ved opvarmning dit hjem med et indenlandsk og vedvarende energikilde.

AFUE

Energieffektivitet i alle ovne, er om oliefyret eller anden måde, målt ved hjælp af en metrikværdi, kendt som AFUE eller årlige brændstofeffektivitet udnyttelse. AFUE tager den samlede mængde brændstof, som en ovn bruger i et år og skøn procentdelen af det samlede, vil blive konverteret til varmeenergi. Så betyder en ovn med en 70% AFUE rating, at 70% af den olie du brug for ovnen over et år vil blive konverteret til termisk energi til at varme dit hjem, mens de resterende 30% er tabt til ineffektivitet.

Faktorer, der påvirker effektiviteten

For oliefyrede ovne, de enkelte komponenter i ovnen spiller en stor rolle i hvor effektivt eller ineffektive ovnen er. Ældre ovne tendens til at bruge større brændere end var nødvendig for at levere nødvendige varmeydelse; erstatter denne brænder med en mindre størrelse eller med en flamme fastholdelse brænder vil forbedre effektiviteten af din oliefyrede ovn. Tilføje udluftningsanordning eller flue støddæmpere for at forhindre varmetab gennem en skorsten flue og tilføje en Barometrisk flue spjæld kan have lignende positive effekter på ovnen effektivitet. De fleste af disse eftermonteringer skal installeres af en professionel.

Andre overvejelser

Ifølge Michigan State University udvidelse, elektriske ovne er generelt anses for at være 100% effektiv, da alle elektriciteten omdannes til termisk energi, men oliefyrede ovne har tendens til at være mere energi-effektive end gasfyr, især nyere modeller af olie ovne, som drager fordel af flamme fastholdelse brændere, forbedret varmevekslere og andre forbedring af effektivitet teknologiske fremskridt. Bemærk dog, at effektivitet forudsætter en i nærheden af ubegrænsede liste over unikke faktorer, så din individuelle resultater kan variere, når du bruger en olie ovn i dit hjem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com