Olie til Gas-forholdet i en Ryobi SS30 græsplæne Trimmer

June 23

Ryobi SS30 græsplæne trimmer og børste cutter opererer med en to-cyklus motor. Denne lille motor bruger ikke en oliepumpe til at holde stemplet smurt under drift. Smøring, i stedet kommer fra benzin, som det er blandet ind i brændstoffet. For at holde SS30 kørende skal du problemfrit køre det med gas og olie angivet af Ryobi.

Typen af brændstof

Denne to-cyklus motor vil køre på enhver almindelig blyfri benzin beregnet til biler. Mens 87 oktan vil være tilstrækkeligt, vil kører 90 oktan brænde renere i motoren og udvide den samlede levetid og ydelse af SS30. De højere udgifter til gas vil opveje omkostningerne ved fremtidige reparationer. Ryobi anbefaler brug af kun mærkevarer benzin fra en velrenommeret tankstation. Dette vil også sikre det højeste niveau af ydeevne.

Hvilken Type olie

Olien kræves for denne to-cyklus motor skal være konstrueret til kun to-cyklus motor til brug. Det bør også være luftkølede for at sikre den højeste grad af motorens ydeevne og reducere slid på de interne komponenter i motoren. Mens ingen brand er angivet i instruktionsbogen, anbefales det at bruge en høj kvalitet mærke købt fra et velrenommeret forhandler. Du kan ikke bruge regulære ny eller brugt bil olie eller olie beregnet til to-cyklus påhængsmotorer. Viskositet af disse olier varierer meget og kan alvorligt skade stempel og cylinder.

Blandingen forholdet

Mix-forholdet for din SS30 er 2.6 ounce af to-cyklus motorolie til hver 1 gallon benzin. Dette forhold har været udviklet til at imødekomme de ydeevne af SS30. Det er blevet fabrikken testet til at producere de bedste resultater. Hvis du finder denne blanding er ikke at få den bedste motorydelse og du skal richen eller læne sig ud din blanding med mere eller mindre olie, skal du kigge på rengøring ud hele brændstofsystemet først at se, om der er en forbedring.

Blande brændstof

Når du blander brændstof på tankstationen, skal du altid bruge en godkendt brændstof beholder. Du skal også tage denne container ud af din lastbil eller bil og placere den på jorden, som statisk elektricitet i beholderen kan forårsage en gnist med metal gas dysen og starte en brand. Altid hæld to-cyklus olie i den tomme brændstof beholder, så når brændstoffet ind det blander sig direkte med brændstoffet. Lad blandingen stå i mindst 30 minutter før påfyldning SS30 at lade blandingen nøjes. Bland ikke mere brændstof end du vil bruge i 30 dage, da indholdet vil begynde at adskille og ikke længere smøre motoren ordentligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com