Olie til Gas-forholdet i en ukrudt æder

September 30

Olie til gas-forholdet i en ukrudt æder varierer lidt fra model til model. Mens hver model mangler en oliepumpe, så derfor brug for en brændselsblanding, varierer to-cycle-motorer på ukrudt æder i størrelse, så de vil kræve en anden mix ratio. Uden den rette blanding af brændstof, ikke vil motoren modtage korrekt smøring, så skal du altid bruge den udpegede blanding.

Benzin

Benzin disse små motorer kræver skal være en høj kvalitet brændstof, da de transporterende hastigheder overstiger de fleste biler og både, ofte mere end 10.000 rpms. Kommer en høj mængde af varme og friktion, som kan skade en motor hurtigt med disse høje hastigheder. Så du skal kun bruge en høj kvalitet oktan brændstof, generelt 90 oktan eller ovenfor. Selvom det ikke er nødvendigt, producenten anbefaler brug af benzin fra en brand navn tankstation. Igen, dette vil sikre det højeste niveau af ydeevne i din ukrudt æder.

Motorolie

Du skal bruge en høj kvalitet luftkølet motorolie beregnet specielt til to-cycle-motorer. Må ikke forveksle en to-cyklus påhængsmotor olie med dit ukrudt æder indenbords motor--to er ikke kompatible. Du kan købe weed eater olier fra mange hjem og have og lille motor butikker. Poulan, producenten af ukrudt æder mærke af plænetrimmere gør sin egen blandet to-cyklus olie, men dette er ikke et krav.

Mix-forholdet

Standard mix-forholdet for de fleste to-cyklus ukrudt æder og Poulan mærke motor er 40: 1 gas til olie. Dette forhold er blevet testet på fabrikken under markforhold, så det er sikker på, at dette vil give de bedste resultater. Du får forholdet ved at blande 3,2 oz. (95 ml) af olie og en gallon (4 liter) benzin.

Nogle gange, særlige betingelser som højere højde, skal du muligvis at læne formel ned til olieindsprøjtning gas til olie. Men dette vil øge stress og friktion på følsomme motordele og kan føre til motorproblemer hurtigere.

Særlige overvejelser

Når du blander gas, skal du hælde olie i objektbeholderen godkendt brændsel først. Denne måde, vil gas og olie Bland som du hæld brændstof i beholderen. Hvis du allerede har hældt gas første, åbne udluftningshul på objektbeholderen brændstof og ryste beholderen til 30 sekunder til at tillade dem at blande. Altid Lad blandingen nøjes med mindst 30 minutter før du bruger det i dit ukrudt æder. Det er også vigtigt at huske på ikke at blande mere end du kan bruge i 30 dage, da indholdet vil begynde at adskille og være ubrugelig på dette tidspunkt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com