Oliefyldte vs vandfyldte varmeapparater

April 28

Oliefyldte vs vandfyldte varmeapparater

Måder at holde varmen og måder at spare penge på opholder sig varm er fælles mål for dem, der lever i kolde klimaer. Som et resultat, køber mange mennesker oliefyldte Rumopvarmere supplement til central varme; andre har ingen centralt varmesystem. De i ældre huse og beboelsesejendomme ophold varmt og hyggeligt med god gammeldags vandfyldte radiator varmeapparater.

Oliefyldte

Oliefyldte varmelegemer kommet udluftet, Uventilerede og radiator stilarter. Men de er lidt kontroversielt med hensyn til sundhed og sikkerhed spørgsmål fordi de udleder nitrogenoxider og carbonmonoxid i indeluften, som mennesker og kæledyr ånde. Uventilerede varmelegemer er stort set forbudt i de fleste stater. Udluftet oliefyldte varmelegemer er lovlige i mange stater, men behandles noget som "uønsket". Amerikanske Energy Kommissionen foretrækker, at forbrugerne brug udluftet oliefyldte varmeapparater versus Uventilerede modeller. Kommissionen foreslår også, at forbrugerne vælger "100 procent udendørs luft" enheder, som cirkulerer frisk luft fra udendørs ind i forbrændingskammeret i stedet for den opvarmede luft fra rummet, som ville kun være opbrugt udendørs. Petroleum er de mest almindeligt brugte type af olie; enheder er aldrig at være motiveret med benzin. Oliefyldte radiator varmelegemer bruger elektricitet til at opvarme olie inde i køleren og er normalt transportable varmeapparater med hjul, så du kan rulle dem fra rum til rum.

Vand fyldte-

Der er to former for vandfyldt varmelegeme stilarter: sokler og radiatorer. Vandfyldte ovne er en lidt gammeldags, men stadig funktionelle, form af centralvarme. I modsætning til en konventionel centralvarme system hvor varm luft tvinges gennem kanalsystem og udluftes i værelser, er vandfyldte radiatorer og sokler "næret" af varmt vand. Vandet opvarmes i vandvarmeren og leveret til radiator eller baseboard gennem rør. Det væsentlige, en radiator er et fartøj, der holder det varme vand, som opvarmes normalt mellem 160 og 180 F. Og udtrykket "radiator" har intet at gøre med gulvvarme. Radiatorer simpelthen afgiver varme ind i stuen og udnytte ikke strålevarme principper. Radiator stilarter omfatter de konventionelle gulv-stående støbejern modeller til vægmonterede kolonner lavet af aluminium paneler og konvektor radiatorer, som har lameller eller finner og varme luft, der passerer bag køleren.

Ligheder

Man siger, at olie og vand ikke må blandes gælder også for varmeapparater. Du kan ikke kombinere de to til at blande som brændstof til en hidsig; Det har at køre udelukkende på enten olie, såsom Petroleum, eller køre på vand. Kun andre ligheden mellem fyldt med olie og vand-fyldte varmelegemer er at du kan have en radiator, der arbejder med ene eller den anden.

Forskelle

Oliefyldte varmeapparater kan være enten semipermanent, såsom en wall mount enhed, eller bærbare som en olie-fyldt radiator heater. Og i tilfælde af bærbare oliefyldte varmeapparater, de kræver elektricitet til at drive. Elektricitet er kun påkrævet, og indirekte anvendes for vandfyldt varmeapparater, der arbejder sammen med en elektrisk ovn eller elektrisk vandvarmer. Den anden store forskel er vandfyldte varmeapparater permanente strukturer, der leverer fjernvarme til hele hjemmet, mens oliefyldte varmeapparater kun varme et rum eller zone af et hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com