Oliefyret ovn pres falder til nul når vand Make-Up ventilen er lukket

September 30

De fleste oliefyr ovne har flere måder at overvåge pres, herunder en overtryksventil, manometer og en pres reduktionsventil, som også kaldes en make-up ventil. Disse mekanismer er beregnet til at holde ovnen olietryk ved sikre niveauer og tilsæt vand, når ovnen trykket falder for lavt. Men hvis make-up vandventil lukker og ovnen trykket til at falde til nul, inspektion og fejlfinding er nødvendige for at løse situationen.

Instruktioner

•Locate make-up vandventil, som kan være angivet som pres-frigivelse ventil i ovnen ejer eller installationen manual, på basen eller inde i kontrolpanelet af ovnen. Ventilen ligner en metal dome, ligner i form en brand brandhane.

•Kontrollér ventil for løse forbindelser og stramme som nødvendigt med en skruenøgle eller tænger.

•Look omkring ventil for tegn på utætheder, hvilket kan indikere at ventilen er brudt eller beskadiget og skal udskiftes. Inspicere ventil pakning og Udskift hvis emballagen synes slidte eller beskadigede. Udskiftning ventiler og pakning kan købes gennem ovnen fabrikanten eller mange hardware eller hjem forbedring butikker.

•Fjern den sorte plastik hætte på toppen af justeringsskrue pres, som ligger på toppen af make-up vandventil. Løsne lock møtrikken mod uret, og drej justeringsskrue med uret for at øge sæt presset af make-up vandkontrol. Kun gøre kvart-vending justeringer på én gang. Indstil trykket til 12 pounds per kvadrattomme (psi) for de bedste resultater.

•Undersøg ventil ledninger for løs eller flossede ledninger og kontakt ovn producenten eller en anden kvalificeret service professional for assistance, hvis der er et problem med ledninger. Betjen ikke ovnen, indtil ledninger problemet er blevet løst, da dette kan udgøre en sikkerhedsrisiko.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com