Om aluminium renere

May 26

Aluminium rengøringsmidler er generelt bruges til at fjerne oxidation fra aluminium overflader. Der findes flere forskellige sorter af aluminium rengøringsmidler. De mest populære og fælles sorter af er enten silicated eller nonsilicated rengøringsmidler. Begge rengøringsmidler tilbyde forskellige fordele, og begge sorter tilbud-etch ikke rengøring, der er afgørende, når de forsøger at undgå at ødelægge overfladen af materialet.

Silicated Cleaner

Én fælles aluminium renere er silicated, ikke-etch, blød-rengøring sorter. Denne silicated cleaner er en granuleret blanding af overfladeaktive stoffer og basisk materialer, der efter at være opløst i vand, skaber yderst bufferet rengøring overflader, der ikke slides væk eller etch på aluminium overflader.

Ikke-Silicated Cleaner

Non-silicated aluminium rengøringsmidler er også almindeligt anvendt. Disse rengøringsmidler er ikke-støvning off hvid farve og er pulverprodukter, der opererer primært til alkalisk suge-ren aluminium, før det bliver ætset, belagte eller anodiseret. Dette er en hurtigt opløsende aluminium renere er et gratis-skylning løsning.

Fordele

En af de største fordele ved ikke-silicated aluminium rengøringsmidler er, at de ikke kedelig eller skade overfladen af aluminium sorter, der er lysere i udseende. Dette er fordi de ikke indeholder enten silikater eller chromater. Aluminium overflader er sikker med brugen af disse ikke-silicated rengøringsmidler. Silicated aluminium rengøringsmidler er gavnlige, fordi de rense snavs væk hurtigere end andre typer af aluminium rengøringsmidler.

Betydning

Både silicated og ikke-silicated aluminium rengøringsassistenter har fremragende vand-blødgørende egenskaber, som aktiverer den særskilte blanding af surfectants inde i renere at give ud gode rensende og emulgering når tilstedeværelse af hårdt vand. Disse kvaliteter er afgørende for komplet jord fjernelse og hurtig rengøring af aluminium.

Tidsramme

Med silicated og ikke-silicated aluminium rengøringsmidler, den nødvendige rengøring tid varierer og afhænger af sorten og graden af snavs og jord, der er til stede på overfladen af materialet. Temperatur og koncentration af silicated aluminium cleaner også faktorer i den tid, der vil være nødvendige for at korrekt Rengør overfladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com