Om amerikansk Kaki træer

June 24

Den amerikanske persimmon tree er hjemmehørende i USA, producere nyttige tømmer og en frugt, der ligner en lille gyldne blomme. Frugten af persimmon var populær blandt indianerne, der brugte det til at gøre buddinger, cornbread, vælling og selv brygget det for øl. Persimmon tree er nemme at dyrke, der kræver lidt pleje. Når det begynder at bære frugt, vil det fortsætte med at gøre det for 50 år eller mere.

Beskrivelse

Også kendt som Diospyrus virginiana eller possumwood, den amerikanske persimmon tree er en native løvfældende frugttræ, der vokser til 30 til 70 fod høje. Træets bark er blevet beskrevet som ligner alligator Skjul. Træets små hvide blomster er normalt skjult af de 4-tommer lange mørke grønne blade og falde erstattes af lys-orange frugter. I persimmon vokser bedst i USDA zoner fra 5 til 9; der er dog nogle sorter, der kan dyrkes i zone 4.

Fødekilde

Navnet på slægten af den amerikanske persimmon betyder "frugter af guder." Men i generationer, har persimmon har haft et ry for at være bitter, når den er ikke moden. Som kaptajn John Smith fra Jamestown observeret, "Hvis ikke moden, vil det trække en mands mund awrie med meget Pine." Frugten er helt moden, når det blødgør og huden rynker; Det kan indeholde op til 30% sukker. Kakifrugter er en favorit af mange vilde fugle og dyr; for at undgå at få dem spist af dyr, plukke frugten så snart de begynder at blødgøre og satte dem på et vindue afsats til slut modning. I tilstanden umodne er frugt giftige for dyr.

Tømmer brug

Træ fra den amerikanske persimmon er en tæt, hårdt træ i familien ibenholt. Det bruges til at gøre golfkøller, billard cue sticks, transport, køller og håndtag af mange værktøjer.

Prydplante

Ud over at være en frugtbærende tree, med sine hængende blade, sarte klokkeformede blomster og interessant mønstrede bark, er den amerikanske persimmon en populær valg for en pryd plantning. Blomsterne giver også en kilde til nektar for honningbier. I efteråret ændre bladene til en lys gylden. Det er en hårdfør tree og tilpasser sig forskellige jordtyper og lys, selv om det gør bedst i solen. At sende ned en dyb pælerod gør træet tørke resistente.

Dyrkning

Køb amerikansk Kaki træer lokalt eller ordre fra planteskoler som Oikos træ korps. Det er vanskeligt at bestemme kønnet på Kakifrugter; Hvis du ønsker at høste frugten, købe 10 til 12 træer. På grund af den dybe pælerod er mindre træer lettere at plante. Persimmon tree vokser også fra sine frø.

Vælg et websted for den persimmon, der modtager masser af sollys og har god jord, der er blevet beriget med generøse mængder af organisk materiale. Holde træet godt vandes i de første mange år. Hvis persimmon bliver plantet fra et frø, plante det i efteråret og holde jorden fugtig til støtte spiring. Kakifrugter har nogle problemer med sygdomme eller insekter. Når der oprettet, bærer det generelt frugt inden for 6 til 8 år.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com