Om antik Kits

September 8

Om antik Kits

Den grundmaling, glasur, retninger, ideer: hvordan rart at have det hele i et kit. På den måde når du er klar til at tilføje interesse og detaljer til nye, kedelig møbler eller slå en Genbrugsbutik finde ind i en one-of-a-kind udstillingsgenstand, det er en no-brainer. Det eneste problem er, at selv om antik kits har eksisteret siden 80 ' erne, de ikke er let at finde. Hvorfor ikke udvælge din egen base coat og glasur og undgå at betale en formue for kit emballage? Du kan gå online og finde ud af hvordan faux finish, sprutte teksturer, marmor ser og mere med ingen kit i syne. Også, din nærliggende hardware og maling butikker har smukt fotograferet bøger om Antik med vejbeskrivelser er inkluderet.

Antik med eller uden en Kit

"Antik" er et begreb, der ofte bruges synonymt med "ruder." Dybest set, det er teknikken med at sætte en koordinerende eller kontrasterende glasur over en base finish til at gøre det ser gamle eller oprette en interessant farve eller tekstur. Emalje er ofte bunden bruges, men du kan glasur lak, shellac og lak finish for. Ruder frarøver en ægte antik af dens ægthed, men for at låne karakter og alder til billige eller gamle møbler, den udfører mirakler. Jo større kontrasten mellem base og glasur og de lysere glasur farve, jo mere tydelig bliver det, at træet er antikke.

Lave din egen Antiquing Kit til køkkenskabe

Hvis du ønsker dine køkkenskabe at have en antik look, kan du sætte din egen base og glasur sammen. For et land franske look, købe en off-white emalje maling. Til glasur, skal du bruge en træ pletten i brun. Teste det på et stykke træ af børstning pletten på og derefter tørre det ud på steder med en bomuldsklud. Du kan børste grøn plet på hvid, og skabene vil tage på en antik bleg gul stemmer. Lad pletten opbygge i hjørner og ujævnheder, og bare tørre af højdepunkterne.

En Faux Finish til et soveværelse Suite

Hvis din lille pige ikke er så lidt længere og hendes shell-pink soveværelse begynder at bug hende, kan det være tid til en faux finish. Hvad med mahogni? Hvis hendes møbler er i god stand, er slibning unødvendige. Blot anvende en frakke af røde oxid maling og når tør, tilføje tilfældige pletter af en jorden-tonet glasur. Når tør, skal du tilføje en anden mørkere jorden-tonet glasur i pletter. Gøre korn linjer ved at dyppe spidsen af en fan børste i sort maling og trække penslen let på tværs af træ til at gøre fine linjer. Brug en blanding pensel straks til at blødgøre linjerne. Du kan eksperimentere og skabe faux finish du gerne bare ved at starte med en base coat, at sætte en eller to glasur farver over det og derefter bruge en fugemasse. (Få komplet retninger på din maling butik).

Sjusket er god i antik

Her er en inside-out måde at opnå en gammel, funky look. Når træet er primet og tør, starte med en eller to farver maling. Male i sjusket plamager. Når et lag er tørt, splotch på den anden farve. Når det er helt tørt, male stykket hvidt. Det er rigtigt. Male hvidt ret over din farverige plamager. Du kan bruge spray maling hvis du kan lide, men beskytter dine øjne og tøj fra tåge. Er din hvide frakke tør? Så begynder sjovt. Starte let slibning væk de hvide steder at afsløre farverne under. Ikke oversand. Bare sand lidt her og lidt der, indtil du kan lide effekten.

Knitrende ser gamle for

Hvis du ikke kan finde en knitrende kit, så fortvivl ikke. Alt du behøver er en base coat, et klart knitrende-finish medium og en top coat. Vælg kontrasterende farver for de mest dramatiske effekt. Start med sort, f.eks. På går i sort, og så det tørrer. Næste, børste medium af knitrende og vente indtil tør. (Lowes retninger sige du kan endda bruge lim. Se ressourcer.) Næste, indlæse din børste med hvid top coat og gøre en kontinuerlig streg på en gang. Hvidt begynder knitrende straks, lade sort show. Når det er alle tørre, kan du forsegle stykke med en pels af polyurethan. Eller du kan gå et skridt videre med en lys spraymaling over krakeleret top coat. Dette vil gøre en broget, krakeleret finish. Når du køber din knitrende finish, vil du finde producentens anvisninger til at fortælle dig mere om tørretider og den bedste slags maling til at bruge.

Antik Kits kan være uddød

Hvis du søger efter en antik kit at købe, vil du sandsynligvis blive skuffet. I 2009 butik Sherwin Williams, Sears Hardware, gøre det Center Hardware og endda Michaels håndværk rapport, at de ikke bære antik kits. Michaels har en knitrende kit til små projekter. Men Sherwin Williams bærer underlak, ruder sammensatte, top coat og fugemasse produkter for enhver antik eller ruder projekt, komplet med brochurer fuld af komplet retninger for antikke, krakeleret, marmoreret, blød ruskind og mere faux finish. Andre maling og isenkræmmere har også produkter og oplysninger til disse slags projekter. Virkelig, der er så mange teknikker og produkter til rådighed nu, dine valg er langt mere varieret end dem, der tilbydes af de gamle antik kits.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com