Om badekar

July 17

Om badekar

Badekar som ydmyg, som de er, giver en trøstende pusterum. Fra den tid, vi var gammel nok at plaske rundt i vandet, har badekarret været en integreret del af livet. Det er blevet genstand for innovation og opfindelse resulterer i mange forskellige stilarter, former og størrelser. Læs mere om den historie og udviklingen af badekarret.

Historien om

Selv om de ikke var så omfattende som moderne badekar, kan dens eksistens dateres helt tilbage til 3000 f.kr. De blev lavet til at ligne lavvandede pools og var i de fleste tilfælde, en del af en offentlig brug facilitet. De kom komplet med en dræning system, men måtte mest udfyldes ved hjælp af en spand. Der var også en tid Hvornår hule træer fungerede som rør, men udgiften var en uoverkommelig faktor. Sidst i 1800-tallet støbejern rør blev opfundet, muliggjort indendørs VVS.

Fakta

Det er svært at tale om badekar uden at nævne grunden hvorfor de blev så populær. Mens nødvendighed er mor til opfindelsen, i badekar er tilfældet, var det puffede langs af National Public Health Act i 1848. Denne handling er tilladt for en kode, der skal følges for installation af alle badekar, før de kunne bruges i de offentlige badehuse. I dag, afholdes blikkenslagere en standard eller kode, når du installerer et badekar overalt.

Fordele

Fordelene ved et badekar vil variere fra kar til kar. De forskellige fordele ligger i de forskellige faciliteter, der kommer med karbad. Nogle er meget dyb, mens andre er lavvandede. Nogle har endda specielle funktioner at massere kroppen mens æglæggende, eller sidder i vandet. Stadig er andre lavet til at rumme mere end én person. Andre fordele er afhængige af produkter, der kan føjes til vand til beroligende og terapeutisk formål.

Funktioner

Funktioner i dagens badekar spænder fra en figur, der er specielt lavet til at passe din krop, at vandstråler der skyder vandet på beboer fra alle sider. En af de nyeste funktioner på markedet er badekar med en dør i det til at rumme en handicappet person. Andre kendte funktioner er skræddersyet til forbrugernes behov eller ønsker. Disse omfatter siddepladser i den ene ende af karret eller specielle fælge rundt badekar til at placere sæbe og shampoo.

Størrelse

Den gennemsnitlige størrelse af badekar er omkring 60 inches i længden og 32 inches i bredden. Dette er dog kun en standard størrelse. Bøtter varierer i størrelse og form lige fra den standard størrelse til en, der vil rumme en meget stor person. Det er også muligt at have en indbygget passer til dine specifikke behov. De er endda tilgængelig formet som et hjerte. Der er nok forskellige størrelser og udformninger, det påhviler forbrugeren at lave noget research inden du foretager den endelige afgørelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com