Om badeværelse bordplader

March 22

Om badeværelse bordplader

Bordplade i badeværelset er en af de sværeste arbejdsflader i dit hjem. Det huser normalt mindst en vask, så er der fugt på en regelmæssig basis. Forskellige trådløse og trådede elektriske apparater som f.eks krøllejern, elektriske barbermaskiner, fyldes op spejle, og pulserende tandbørster vil blive placeret på det. Chancerne er gode at barbering fløde, håndlotion, eye make-up remover, neglelak og morgenkaffe vil være spildt på det. At finde et badeværelse køkkenbordet, der kan stå op til misbrug, rydde op let og stadig se godt ud i slutningen af dagen ikke er et svært som du måske tror.

Overvejelser

Når shopping for en badeværelse køkkenbordet, er de mest vigtige overvejelser udseende, holdbarhed, vedligeholdelse og udgifter. Naturlige hårdttræ overflader kan se fantastisk, men fordi regelmæssig eksponering for fugt kan beskadige træ, det er ikke det bedste materiale til dit badeværelse køkkenbordet. Plastik laminater er populære i badeværelser på grund af deres fremragende vandmodstand, men de kan blive beskadiget ved udsættelse for varme fra en automatiseret hår tørretumbler eller curling jern, eller ridset af et objekt i hårde eller skarpe, lige som en barbermaskine eller søm neglesaks.

Marmor

Marmor er en smuk materiale til at udforme et badeværelse køkkenbordet. Det kommer i en række farver og arbejder med en række design stilarter. Mens naturlige marmor håndterer fugt og varme med equal selvsikkerhed, kaldes underlagt et problem krakeleringer, et netværk af lille hårgrænsen revner formularen lige under overfladen. Et alternativ ville være kulturperler marmor, der ser ud og virker som naturlige marmor men er resistente over for krakeleringer.

Granit

Granit er blevet materiale valg for mange øverste ende badeværelse designere. Det kan naturligt kommer i en række farver og være poleret til en høj glans finish eller poleret til en satin glans. Granit er hårdere end marmor og mindre tilbøjelige til farvning. Det kan let rengøres med vand og flydende vaskemiddel, selvom rensemidler med slibemidler ikke anbefales, da de kan ridse overfladen af granit bordplade. Granit er også omfattet af brud, hvis det er ramt hårdt, især langs dets kant.

Flise

Keramiske fliser er et populært valg for badeværelse bordplader, fordi det er hård, smudsafvisende, håndterer varmen godt, er upåvirket af fugt og kan rengøres nemt. Keramiske fliser har også fordelen at give din køkkenbordet en skræddersyet udseende. Keramiske fliser skal være korrekt installeret og og injektionsmørtel skal være forseglet for at holde det fra revner. Små revner i injektionsmørtel kan blive grobund for bakterier, anbefales så rengøring med en antibakteriel sæbe.

Beton

En relativ ny ibrugtagning badeværelse køkkenbordet race er beton. Beton er hård, overraskende alsidige, kan være farvet med særlige konkrete farvestof eller syre farves, accent med indlægninger, og støbt ind i næsten ethvert design, du kan forestille dig. Det bærer godt mod varmen selv om konstant eksponering for fugt kan medføre misfarvning. Fordi beton er en porøs overflade, det skal være forseglet og kan kræve polering med en god pasta voks flere gange om året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com