Om badeværelse Fans

May 4

Badeværelse fans giver ventilation af gammel luft ved at fjerne luft fra et badeværelse og udluftning det udenfor. Gammel luft kan indeholde foul badeværelse lugte samt giftige dampe fra badeværelse rengøring produkter. Da de fleste badeværelser indeholder en håndvask, toilet, badeværelse og brusebad, kan fugtighed og fugt ophobes i rummet, fører til beskadigelse af porcelæn overflader, flisebelægning og maling hvis en udstødning fan ikke er installeret.

Funktioner

Badeværelse udstødning fan er en mekanisk anordning, der typisk tager form af en firkantet stålkasse. Bunddækslet af ventilatoren er metal eller vinyl til udseende og funktioner grill. Inde i apparatet er en fan blade. Et hul findes på siden eller i bunden af enheden, så at kanalsystem kan fastgøres. Den gammel luft rejser gennem rør eller rør og er udluftet udenfor eller i et loftsrum rum.

Typer

De tre typer af badeværelse fans, der findes omfatter inline, loft-monteret og væg-monteret. Inline badeværelse fans er installeret i badeværelset loftet og typisk lufte luften udendørs. Loft-monteret fans mount ind i et badeværelse loft og vent i et loftsrum rum. Vægmonteret badeværelse fans er placeret bag en ydervæg og anvendes typisk, når det er vanskeligt at udluftning gennem taget.

Størrelse

Badeværelse fans kommer i små og store størrelser til at passe forskellige størrelse badeværelser. Ifølge Home ventilerende Institute, bør badeværelse udsugnings slå over badeværelse luft otte gange i timen. Fan magt er målt i kubikfod pr. minut, med 1 CFM per kvadratfod af badeværelse plads. Som et eksempel kræver et badeværelse, der måler 40 kvadratfod en fan med en rating på 40 CFM.

Støj

Badeværelse fans kan være stille eller støjende. Større fans skabe mere støj, i forhold til de små virksomheder. Dyre udsugnings typisk afgiver mindre støj end billige modeller. Bad fan støjniveauerne er målt i Lars, med et højere antal Lars forårsager mere støj. Instituttets hjem-Ventilation anbefaler køb roligt opererer fans med en rating på 1,0 Lars eller mindre.

Overvejelser

Energy star badeværelse udsugnings brug 20 procent eller mindre energi end minimum US federal retningslinjer. For at spare elektricitet, kommer nogle badeværelse fans med en timer. Andre har avancerede sensorer, der kan registrere luft fugt niveauer, kun opererer på betingelser af høj luftfugtighed. Nogle badeværelse fans har bevægelsessensorer, at slukke automatisk, når en person forlader lokalet. Udsugnings kan også komme med lys indbygget i enheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com