Om badeværelse varmelamper

July 18

Varmelamper blev oprindeligt anvendt til terapeutiske formål i det medicinske område. Nu kan de anbringes i badeværelser til at give varme efter et brusebad eller badekar. Der findes en række forskellige typer af varmelamper.

Fordele

Varmelamper tilbyde instant varme og infrarødt lys, der er godt for din krop, ifølge badeværelse varmelampe. De også bruger meget lidt energi og er vandtæt.

Typer

Varmelamper kan installeres i badeværelset loftet eller fritstående. Badeværelse varmelampe indikerer, at nogle modeller leveres med en fan.

Installation

En varmelampe bør installeres af en autoriseret elektriker, eller konsultere en elektriker, hvis du beslutter at installere det selv, ifølge HomeownerNet.

Omkostninger

En enkelt-pære, 250-watt varmelampe koste så lidt som $6 i 2010, ifølge Galt teknologi. Badeværelse varmelampe angivet priser $60 for en to-pære, 500-watt lampe eller så meget som $100 for en lampe med en ventilator, som i 2010.

Advarsler

Lamper bør ikke drives tæt på huden som lyset kan forårsage forbrændinger, ifølge Galt teknologi. Babyer skal ikke udsættes for infrarødt lys. Langvarig udsættelse kan resultere i skader på dine øjne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com