Om Bar afføring

October 6

Om Bar afføring

Dagens barstole kommer i en sortiment af størrelser og farver. Barstole er erstatter traditionelle spisestuestole i nogle hjem miljøer, og i andre hjem, barstole giver et afslappet opholdsområde for hurtige måltider. En stor fordel at have barstole i dit hjem er, at ekstra afføring gemme let samtidig hurtigt ekstra siddepladser til særlige begivenheder.

Stil

Der findes mange typer af barstole: moderne, vintage og traditionelle. Moderne barstole er ofte læder-toppet med træben. Træet er generelt mørkere træ, plettet i farver som sort og espresso. Moderne farver for læder toppe omfatter sort, brun, rød og hvid.

Vintage bar afføring kommer i plastmaterialer og metaller. Vintage afføring er typisk i farver som hvid, rød og sort eller endda grøn og pink. (Tænk på en scene fra din favorit diner at fremmane billeder af vintage barstole.)

Traditionelle barstole er almindeligt, men der er skønhed i enkelhed; Brug disse traditionelle afføring i en række forskellige værelser. Traditionelle barstole, med deres træ top og matchende træben, kan genbruges, uanset renovering.

Brug

Der er mange anvendelsesmuligheder for barstole. Brug dine barstole på en pub-stil bord. Disse stole kan erstatte traditionelle spisestue stole på din officielle spisebord, at skabe en uformel spiseplads. Gøre en morgenmad krog for afslappet spisning. Selvfølgelig kan du altid bruge din afføring i dit hjem bar eller oprette ekstra siddepladser i din familie værelse med tilføjelse af et par velplacerede afføring.

Højde og Dimension

Måle højden af pub-stil tabellen, bar eller spisestue. Kontroller højden på din nye taburetter. Sikre din afføring dias let under din tabel overflade; forlade omkring fire inches mellem bordpladen og sæde for baren afføring. Hvis bar afføring har en ryg eller arme, overveje disse dimensioner i din boligindretning.

Pleje og vedligeholdelse

Rense toppen af læder og stof barstole med en let fugtig klud, og lad lufttørre. Undgå at bruge heavy renere, da dette kunne pletten og misfarve læder og andre tekstiler. (Sådanne pletter er særlig tydelig på rød og sort mat læder, pebbled læder skjuler pletten nemmere.) Opretholde den træ del af barstole med traditionelle træ renere og en klud. Støv både top og bund jævnligt. Ren plast afføring fra top til bund med badeværelse cleaner og en klud.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com