Om betonblok vægge

May 18

Om betonblok vægge

Betonblok væggene er overalt, og de bruges til alt fra at bygge boliger og bygninger til omkring eller mærkning off landskabspleje. Typisk fremstillet med hule Centre at forbedre isolering og reducere vægten, tilbyder de mange fordele over andre materialer, når de anvendes i byggeriet. De er undertiden betragtes grimme og kedelige, når sammenlignet med andre strukturer, og er derfor ofte dækket eller malet at maskere deres udseende samtidig bevare fordelene, der tilbydes af denne type væg.

Historie

Konkrete murværk går tilbage til en af de mest fantastiske perioder i historien. Nogle af de tidligste strukturer bygget ved hjælp af murværk og beton vægge står stadig i dag, herunder de store ægyptiske pyramider, græske templer og romerske mure. Betonblok vægge blev først bygget ud af nødvendighed. De holdt fjender fra let invaderende territorier og de holdt moder natur i skak. I dag, betonblok vægge der stadig bruges til deres holdbarhed og styrke, men de bruges også af dekorative grunde.

Betydning

Betonblok vægge, er især når forstærket med slips bjælker og betonsøjler, en meget almindelige og klog valg for bærende vægge af boliger og andre bygninger. Mange hjem i USA er bygget på et betonfundament og ansætte en betonblok væg på kanten af strukturen. Store bygninger, som dem der bruges til kommercielle kontorer eller lejligheder, typisk bruger store mængder af betonblokke i deres konstruktion. Betonblokke er paaberaabes oftere på grund af de seneste naturkatastrofer, der nemt ødelagt boliger bygget ved hjælp af træ eller andre materialer. Ruder er undertiden anvendes til konkret at producere et hårdt finish, der er vandtæt, hvilket er særligt nyttigt i områder udsat for fugt, såsom omklædningsrum, kommercielle køkkener, bilvask, brusekabiner og cafeterier. Konkrete murværk Landsforeningen i USA fastholder betonblok vægkonstruktion og murværk standarder.

Fordele

Betonblok vægge har mange fordele frem for andre typer af vægge. De er brandsikre og lavet af ikke-brændbart materiale, som gør dem ideelle til brug i eksplosionsfarlige områder. Beton vægge er også vejrbestandig og kan modstå tunge storme, sub nul temperaturer, ekstreme varme, kraftig vind og UV nedbrydning. Når det bruges i boliger, betonblok vægge tilbyde modstand mod termitter, beskyttelse mod mug, svamp og råd, og give bedre lydisolering end træ eller andre traditionelle byggematerialer. Derudover betonblok vægge kræver meget lidt vedligeholdelse og er miljøvenlig.

Identifikation

En betonblok, undertiden kaldet en cement blok, slagge blok eller foundation blok, er en rektangulær mursten bruges i opbygningen af væggene. Betonblokke er lavet af støbt beton, Portland cement og aggregat, sand og grus til high-density blokke, slagger af flyveaske eller bundaske for lavere massefylde blokke, eller tilsat beton til letvægts blokke. Betonblokke, og væggene oprettet ved hjælp af dem, kommer i mange størrelser. En fælles blokstørrelse i USA er typisk 8 inches i bredden af 8 inches i højden af 16 inches i længden. Men de fleste blokke er faktisk størrelse lidt mindre for at gøre det muligt for mørtel leddene. Farven på betonsten og umalede betonblok vægge er typisk askegrå til grå. Mange konkrete blokke har en hule center, undertiden med en dividere stykke beton løber gennem midten af rektanglet.

Funktion

Betonblok vægge bruges til en række årsager og formål. De giver strukturel støtte til boliger og andre bygninger, og bruges til at indramme udendørs områder, linje haver, og forebygge erosion bruges som støttemure for jord. De er forholdsvis nemme at konstruere, og kræver mindre tid og træning at opføre end vægge lavet af mursten eller andre materialer. Når forstærket med stål, aktiverer betonblok vægge bygherrer til at konstruere større bygninger uden at kompromittere sikkerheden. Men mange mennesker finder udseendet af betonblok utiltalende, og så overfladen er typisk malet eller beklædt med stuk, sidespor eller mursten af dekorative grunde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com