Om bordplade springvand

June 10

Om bordplade springvand

Bordplade springvand tilbyde en fantastisk måde at tilføje dekorative flair til et skrivebord eller tabel top, samt give en afslappende og stress lindre atmosfære, mens man er hjemme eller på arbejdspladsen. De fleste kommer i en række forskellige stilarter, designs og størrelser, gør at finde rigtige ser dem plads let.

Funktion

Bordplade springvand bruge rindende vand som et middel til at give en dekorativ accent stykke til et værelse. Designet til at hjælpe dig slappe af og føle som om du er omgivet af vand vil hjælpe støtte med fokus og mental klarhed for at få opgaverne afsluttet. Elektrisk bordplade springvand kan bruges hvor som helst hvor der er en stikkontakt. Springvandet stik ind i en mur, således at en lille pumpe kan filtrere vand op til en differentieret overflade og kan falde til under. Fountains har en visuel effekt, samt en beroligende effekt fra lyd af strømmende vand.

Typer

Springvand kan være lavet af naturlige materialer som keramik, sten, glas, kobber og rustfrit stål. De fleste springvand består af skifer eller keramiske plader, der er hængt fra kobberrør, hvor vandet falder ned og falder i en skål eller firkant overflade. Andre populære springvand er bambus fløjter, som er strategisk placeret for at have vand sive ind og ud af hver fløjte ned til poolen eller fad vand nedenfor. Bell springvand omfatte små kobber kopper, hvor vandet fylder hver enkelt og falder derefter til springvand nedenfor, at skabe en subtil chine, der tilføjer ro til springvandet. De fleste springvand køre fra en 120-volt elektrisk plug, der sender elektricitet til vandpumpe at pumper vandet. Nyere designs omfatte batteridrevet eller sol-drevne bordplade springvand, som er fantastisk til at rejse eller dem, der har mobile kontorer.

Funktioner

Udnytte en bordplade springvand vil bidrage til at overdøve uønskede lyde, som dem i et stort kontor indstilling eller en travl husstand. De fleste bordplade springvand kan bruges både indendørs og udendørs, fordi de er lavet af naturlige materialer. Der er flere design sorter, der er bordplade springvand kan komme som glødende lys, brudt Potter eller krukker, glødende kugler, vindeltrapper, buede tårne, englebørn og dekorative harpiks skove. En anden funktion er evnen til at justere vandgennemstrømningen til at gå fra en subtil sive til en selv flow, alt efter ens humør. Andre funktioner omfatter LED-belysning, der kan placeres inde i springvandet og accent lys, der er placeret direkte over springvand og skinne ned på vandet.

Størrelse

De fleste bordplade springvand er omkring 6 til 12 inches i bredden og have et vandbassin, der er 2 til 3 inches dyb. Større springvand kan skabe et stærkt knudepunkt på et havebord. Nogle springvand er designet til dem, der kun har en lille plads til at arbejde, såsom et skrivebord. Springvand kan være alt fra 3 til 12 inches høj.

Overvejelser

En af de første ting at gå galt med bordplade springvand er pumpesystemet. Mange mennesker gå væk fra springvandet og indser ikke, at det er stadig på, derfor forårsagede tilføjet slitage på pumpen. Nogle springvand, såsom nogle lavet af kobber, kan begynde at udvikle en tålmodighed, der kan være vanskeligt, hvis ikke umuligt, at fjerne. Beskytte kobber overfladen med en vandafvisende som regn-X vil bidrage til at bevare den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com