Om BTU & klimaanlæg

October 4

Om BTU & klimaanlæg

Klimaanlæg er blandt de dyreste apparater i et hjem. For at gøre informerede købsbeslutninger, skal forbrugerne have en grundlæggende forståelse af hvad klimaanlæg gøre og hvordan producenterne måle og oplyse hver systemets ydeevne. Fundamentalt, klimaanlæg flytter varme; Men selv begrebet varme er ikke så simpelt som det ser ud. Tilføje regeringer "EER" ratings og vage dimensionering retningslinjer til mix, og tilsyneladende simple processen med at købe en air conditioner begynder at ligne en fysik lektion. Da det viser sig, er ingen af de involverede begreber alt for kompliceret. Forståelse BTUs og klimaanlæg blot kræver et grundlæggende kendskab til varme.

Varme og temperatur

Mange mennesker forvirre varme med temperatur; de er ikke strengt taget det samme. Teknisk set et termometer måler den gennemsnitlige kinetiske energi (dvs. den energi et objekt besidder på grund af dets masse og hastighed) af de molekyler, der kolliderer med den termometer reservoir. Temperatur, altså et mål for intensiteten af varme, men ikke dens mængde. Placere et termometer i en kop kaffe, for eksempel, vil angive kaffens temperatur, som afspejler energien af vandmolekyler slående termometeret. Men termometeret kan ikke afgøre hvor meget samlede varme kaffe indeholder, da termometret ikke kan fastslå mængden af kaffe i koppen. En 8-ounce kop kaffe på 150 grader Fahrenheit udstiller den samme temperatur som en 16-ounce kop kaffe på 150 F. 16 ounce cup, men indeholder to gange den samlede varme som 8-ounce cup, fordi det indeholder to gange beløbet af kaffe. Klart, med angivelse af den samlede mængde af varme i to Kopperne kræver en måleenhed end temperaturen.

BTUs

BTU står for "British Thermal Unit", og repræsenterer en af de mere almindelige ikke-metriske enheder af varme mængde. Specifikt, repræsenterer det mængden varme nødvendigt at hæve 1 gallon af vand 1 grad Fahrenheit. De fleste mennesker er mere fortrolige med den metriske mængdeenhed varme, kalorieindhold, som repræsenterer mængden varme nødvendigt at hæve 1 gram (eller 1 milliliter) af vand 1 grad Celsius. I modsætning til temperatur, kan BTU og kalorier angive den samlede mængde varme i en beholder, såsom en kop kaffe.

Klimaanlæg

Producenter af klimaanlæg, især vindue monterede computerrummet klimaanlæg, stat BTU ratings på enhedens emballage, såsom "8.000 BTU". Klimaanlæg udveksle varme, og BTU ratings af klimaanlæg teknisk betyder "BTU per time". Specifikt, air conditionere BTU rating repræsenterer mængden af varme systemet kan flytte fra inde i et lukket område til uden for området hver time, det fungerer. Producenter typisk Vurder større centrale luftkonditioneringsanlæg i enheder af "tons," hvor termisk ton repræsenterer 12.000 BTU per time.

Dimensionering

Det amerikanske Department of Energy anbefaler en kølekapacitet på 20 BTUs per kvadratfod i afkølede rum til Vinduesenheder. En 15 ft af 25 ft (375 sq.ft.) værelse vil således kræve omkring 7.500 BTU af kølekapacitet.

Den korrekte dimensionering af centrale luftkonditioneringsanlæg, der er mere kompliceret, fordi mange parametre end firkantet optagelser skal tages i betragtning, herunder antallet af windows (og om de er isoleret), mængden af isolering i loftet plads, antallet af utætheder i hele hjemmet, tilstanden af den eksisterende kanalen arbejde, mængden af skygge huset oplevelser i en typisk dag og det generelle layout af hjemmet.

EER

Energi effektivitet ratio (EER) repræsenterer den udveksling af varme kapacitet af en air condition (i BTUs timen) divideret med strømforbruget på en enhed (i watt). En højere EER repræsenterer en mere energi-effektive enhed. Regeringen standarder kræver alle klimaanlæg fremstillet efter 1 januar 1990 at optræde ved en EER på 8,0 eller højere. Moderne Vinduesenheder bærer typisk EER ratings af omkring 10. Centrale air condition-enheder er bedømt af en lignende parameter, årstidens energi effektivitet forholdet (SEER).


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com