Om Bunkers

August 14

Om Bunkers

Bunkers er hærdet krisecentre, enten begravet eller delvist underjordiske. De er designet specielt til at beskytte deres indbyggere fra katastrofer og kan modstå flere hundrede pounds per kvadrattomme (psi). Dette mindsker chancerne for strukturen bliver beskadiget af bomber eller andre angreb. Bunkers er meget stærk i fysiske kompression og er som regel lavet af armeret beton.

Historie

Bunkers blev udbredt i verdenskrigene I og II og den kolde krig. I 1939, blev opførelsen af Maginot Line Bunker afsluttet på den franske grænse mod øst. Fuhrerbunker, installeret 1936-1945 i Berlin, Tyskland, var hvor Adolph Hitler og hans kone begik selvmord under anden verdenskrig. Under den kolde krig, blev bunkere bygget i USA, Storbritannien, Canada og Australien.

Funktion

Den vigtigste funktion af bunkers er at beskytte mennesker og varer fra bomber, stråling, eksplosioner og selv hårdt vejr. De er designet til at aflede blast bølger, forhindrer skade på mennesker ly inde. Nogle bunkere er lavet som et sted at udføre militære eksperimenter eller lagerenheder for radioaktivt og eksplosive genstande. Bunkers kan hus soldater, våben og ammunition, beskytte dem mod batterier brand.

Typer

Der er mange forskellige typer af bunkere i brug i dag. herunder skyttegrav, Bunker, artilleri, industrielle og personlige. Skyttegrav bunkers er små strukturer af konkrete og delvist underjordiske. De er normalt en del af en større skyttegrav system og giver øget læ til soldater mod fjendtlig beskydning og luftangreb. Bunker bunkers er gravet i vagtposter, normalt camoflauged og lavet af beton. De er designet til at beskytte mod fjendtlig beskydning og granater. Artilleri bunkers er nogle af de største bunkers i eksistens. De anvendes til at huse kanoner og soldater og beskytte ammunition. Industrielle bunkers har mange anvendelsesmuligheder som minedrift, opbevaring og selv stalde. De blev bygget først og fremmest for at beskytte vigtige industrier fra aerial angreb under krige. Personlige bunkers er normalt bygget ind i eller under hjem. De er mest almindeligt designet til at beskytte mod stråling.

Funktioner

En bunker døren skal være mindst lige så stærk som sine mure. Mange bunkere indarbejde en faldlem for at minimere omkostningerne. Døren er normalt bygget af stål, men meget tyk træ er undertiden bruges. Bunkers har ofte to døre, der kan fordoble som ventilation skakter. Bunkers er normalt underjordiske anlæg men kan kun være delvist underjordiske, som skyttegrav bunkers.

Advarsel

Meget kraftfuld sprængstoffer, såsom air-to-surface missiler, kan skade eller endog ødelægge bunkere. Selv om de er bygget til at modstå ekstreme, kan ikke de beskytte mod alle eksplosioner eller angreb. Flammekastere kan også være til fare for bunkers og deres indbyggere. Besætninger i bunker bunkers er særligt følsomme over for disse våben.

Effekter

I moderne tider findes funktionelle bunkers stadig, selv om deres anvendelse har ændret sig siden dagene af verdenskrigene. I Schweiz har mange huse stadig tyk, konkrete døre dyb i kældrene. De anvendes nu som pengeskabe eller lagerfaciliteter mere end de beskyttende krisecentre de engang var. I Israel skal alle bygninger staten have bunkers eller bombe krisecentre, der opfylder strenge sikkerhedskrav. I USA bliver personlige bunkers mere populære som frygten for terrorisme øges. Forladte og ubrugte bunkers er udbredt i Europa, hvor krige en gang hærget landet. Mange af disse bunkers er åbne for offentligheden til at være turnerede. Men nogle hemmelige bunkere er stadig at blive opdaget i dag. Mange er uegnet til menneskelig beboelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com