Om Caribien Decor

April 27

Om Caribien Decor

Forsøg på at generobre den fredelige, balsamisk Caribien brise, lyden af bølger skvulper stranden og den søde duft af plumeria i luften? Det er nemmere end du tror at omdanne et rum med en lille caraibisk indretning. Tage dine signaler fra naturen og du vil være i en veritabel tropiske himlen ved mørkets frembrud.

Vægge

Når du vælger din væg farver, tror beach. Hvilke farver kommer til at tænke? Bleg pink af en Bermudan strand, den lyse grønne af en palme blade eller den turkise blå i de caribiske farvande? Vælge en, der har betydning for dig. Holde det en blød, rolige og beroligende farve hvis tranquility er den effekt, du forsøger at opnå. Omvendt, hvis du ønsker den farverige tropiske caribiske regnskov, se til fuglene og gå til mere livlige farver som orange, gule, grønne og lyse blå.

Blomster og planter

Hvad fremkalder tanker af troperne mere end tropiske blomster såsom hibiscus, bougainvillea, orkideer, passion blomster og plumeria? Bringe disse fantastiske indfødte ind i dit værelse gardiner, sengetæpper, kunstværker og tæpper. Udnytte stearinlys med disse samme dufte til at uddybe temaet. Bringe i silke blomster og palme blade til at puste liv i dit værelse.

Teksturer

Caribien er fuld af dramatiske teksturer vil du medtage i din indretning. Bambus kan bruges i gulve, tapet, persienner, møbler, spejle, gardinstænger, lyseholdere og mange andre produkter. Mørke regnskov skoven som teak og mahogni er også passende teksturer. Sætte en etnisk lerkrukke i en ubrugt hjørne og fyld den med høje grønne græs. Udnyt vævet kurve, dækkeservietter og skaller til at uddybe teksturer af rummet.

Sødygtigt

Binde dit tema med påmindelser om havet som et spejl, indrammet i bleg pink skaller eller fotografier fra din strand ferier. Sørg for at strejf af blå eller søgrøn er et sted i syne at bringe havet farvande tættere til dit hjem. Hvis du bruger dette tema i et barns værelse en gamle fiskenet, hang ligesom en hængekøje i et hjørne, gør en stor opbevaring spot for udstoppede dyr.

Belysning

Kontroller, at dit værelse afspejler den hypnotiserende caribiske sol. Hvis du har rigelig windows, bruge bambus nuancer er dækket af bløde, tjavsede, ren og skær stof, der kan blæse i vinden. Hvis dit værelse mangler solskin, lysne værelse med belysning og lamper til at genskabe denne solrige varmen fra stranden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com