Om Colonial diakoner bænke

January 17

I kolonitiden, blev bænke anvendt af prædikanter, ældste og diakoner i kirker under tilbedelse tjenester. Deacon bænke oprindeligt figurerede naturlige træ pletter, ofte i hickory; men deacon bænke er nu tilgængelig i en bred vifte af farver og kan være færdig med en solid eller nødstedte look. Kolonistil deacon bænke kan også købes, ufærdige eller med en antik bejdse.

Amish arv Colonial bænk

Denne Amish arv pil-Back diakoner bænk er typisk for bænke i amerikanske kirker med plads til pastorale personale. Variationer af denne bænk omfatter den pil-back, kam-back, bue-back, padle-back, fan-back, hvede-back og sæk-back, henviser til stilen af spindler på bagsiden af bænken. Amish og Mennonite samfund fortsætte med at gøre deacon bænke, der plads til to eller tre personer.

Deacon bænk med fast ryg

Colonial deacon bænke var også lavet med solid backs i modsætning til spindler. Disse bænke med fast ryg havde ofte højere ryg og et solidt stykke træ foran bænken omkring seks inches fra gulvet. Deacon bænke gøre en stor post plads i ethvert hjem; de er ideelle til at sætte sko eller tager dem ud inde foran døren.

Colonial Deacon bænke med indbygget opbevaring

Nogle deacon bænke var lavet med en indbygget lagerområde. Løft sædet afslører en stor rektangulær plads til at gemme vinter tilbehør såsom hatte, handsker og halstørklæder. Alternativt, lagerområdet kunne rumme sko og støvler eller skole tilbage pakker for at holde entryways ryddeligt.

Amish Colonial Deacon bænk møbelkunst teknikker

Amish håndværkere bruger høj kvalitet hårdttræ for at gøre kolonistil deacon bænke. De ovn tørt træ på forhånd at undgå vridning. De træ stykker er sluttet sammen med træ kiks eller af tunge og not metoder til at gøre en varigt stykke af møbler. Selvom deacon bænke fortsat gøres i koloniale stilarter, bruge Amish møbler beslutningstagere ikke normalt spånplader eller træmasse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com