Om Delta køkken vandhaner

February 10

I branchen siden 1953 er Delta Faucet selskab en af verdens førende producenter af husholdningernes vandhaner og tilbehør. Virksomheden roser sig af varer af høj kvalitet, holdbarhed og attraktivt udseende. Beliggende i Indianapolis, tilbyder Indiana, Delta Faucet Company en bred vifte af køkken stilarter med mix and match variationer.

Typer

Delta Faucet selskab var en tidlig producent af single-håndtag vandhaner, der er nemmere at bruge end separate håndtag, når dine hænder er fulde eller snavsede. Disse vandhaner tilbyder også en hurtig måde at få en blanding af både koldt og varmt vand, selv om to håndtag vandhaner giver mere præcise temperaturindstillinger. De fleste Delta køkken vandhaner har standard tude, men nogle er tilgængelige i pull-out eller pull-down muligheder. Disse har fordelen, at lede vandspray tættere til vasken med mindre sprøjt. Delta tilbyder også tilbehør til soap eller lotion dispensere, vask flanger og vask propper. Finish er tilgængelige i rustfrit stål, chrome, bronze, hvid og sort.

Delta hjemmeside

Deltas interaktive hjemmeside kan du spille med forskellige mix og match valg. Derudover kan du besvare et par hurtige multiple-choice spørgsmål om hvad du leder efter i en ny køkken vandhane, og hjemmesiden foreslår muligheder.

Touch-teknologi

Med Delta Touch teknologi, kan du få rindende vand bare ved at trykke på tuden eller håndtere. Dette er stor, når du har begge hænder fulde, eller hvis dine hænder er fedtet eller rodet fra madlavning eller rengøring, eller beskidt fra pottemuld planter. Enkelt tryk hane med din arm. Denne teknologi giver også en nem måde at spare på vandet, fordi du kan trykke på vandhanen for at slå vand på og off mens opvask eller tilbereder mad.

Yderligere teknologi

Den drejelige perlator i Delta køkken vandhaner ændringer vand fra en stream til en spray af vride eller at trykke på en knap. En lys spray kan være perfekt for vask af visse typer af fødevarer. Desuden tilbyder Delta et unikt docking-system til deres pull-down vandhaner. Kraftige magneter holde tryllestaven på plads, så det ikke kommer løs, når du ikke bruger den. Alt du skal gøre er forsigtigt trække wand til at komme fri, og derefter slangen giver dig komplet fleksibilitet bevægelighed. På grund af den magnetiske system, vil pull-down aldrig hænge over tid.

Overvejelser

Det er altid en god idé at gøre nogle forskning på kundetilfredshed. Online anmeldelser er generelt meget gunstige for Delta vandhaner. Et vigtigt punkt er, at stor-boks detailhandlere undertiden bære mærkevarer vandhaner, som ikke er så høj kvalitet som de samme mærkenavne tilgængelige fra blikkenslagere eller VVS levering butikker. Det kan være værd en lille ekstra udgift op foran for at undgå hovedpine som følge af installere en billigere vare.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com