Om DIY PVC møbler

November 26

Om DIY PVC møbler

Mennesker, der elsker store håndværk og byggeprojekter vil nyde skabe DIY PVC møbler fra standard PVC rør findes på enhver hardware butik. Med alle de størrelser og udformninger af rør og fittings fås, kan der oprettes alle slags møbler til både inde og ude.

Typer

Typer af DIY PVC møbler spænder fra simple rektangulære borde til komplicerede gårdhave sæt med stole, borde, liggestole og en parasol. Projektet bestemmer hvilken type af PVC-rør og hvilke fittings til at bruge. De mest almindelige typer af pipe bruges er 2-tommer til 3-tommer størrelser i hvid.

Fordele

PVC er ikke-giftige, slidstærk og vejrbestandig. Det kan bruges indenfor eller ude i alle former for klima. Det vil ikke skræl eller knæk som andre plast eller vinyl-type møbler. Det er robust og kommer i en vifte af farver. Det kan også være malet for at matche enhver indretning.

Tidsramme

Tidsrammen for opbygning af et stykke af DIY PVC møbler varierer afhængigt af projektet. Et sidebord kan tage mindre end en time at fuldføre. Selv en sengeramme kan være afsluttet i et par timer når alle materialer er indsamlet. Da der ikke er bevis for PVC varigt mere end 50 år, den korte tid, det tager for at bygge noget belønnes godt.

Potentielle

Nogle har forvandlet deres interesse i DIY PVC møbler projekter til en rentabel hjem-baseret virksomhed. At skabe unikke, kan langvarig varer og sælge dem være indbringende. Sælger planer til DIY-projekter er en anden potentielle profit-maker.

Misforståelser

Den største misforståelse om DIY PVC møbler er, at det hele ender med at ligne bits af komplicerede VVS: almindeligt hvidt rør med grimme fittings stikker ud på hver fælles. Med unikke maleri og farvning teknikker, gøre PVC rør enhver farve eller mønster, såsom marmor eller plettet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com