Om døren tærskler

September 19

Døren tærskler kan være en af de bedste forsvar mod utæt energi og de beskytter det indvendige energieffektivitet ved at holde ud uønskede luft og regn. Når flush til døren eller et sweep, fastholder en tærskel en tæt forsegling. Tærskler bruges også til at afgrænse værelser og beskytte tæppe og gulvbelægning kanter. Der er en række muligheder for at overveje, når du vælger døren tærskler.

Udskiftning

Rådne og slidte tærskler er ofte nemt at udskifte. På andre tidspunkter, kan skaden forlænge dybere ind på gulvet under den tærskel, at skabe en større reparation job. (Dette er især tilfældet med træ tærskler.) Det første skridt til at bestemme omfanget af opgaven er at fjerne den eksisterende tærskel stykke ved at tage ud de skruer, der holder det nede. Når fjernet, ren gulvet overfladen og skubbe den med fingrene for at se, om gulvet er svampet eller fast. Oftentimes, er råddent trægulv let afsløres. Reparere gulvet før du udskifter tærsklen. Hvis gulvet er solid, kan en ny tærskel fastgøres nemt.

DIY

Mest gør det selv-hjem reparatører kan erstatte en tærskel. Måle den gamle grænse efter fjerner den. De fleste hardware og store kasse butikker sælger tærskler i 48 til 96 - tommer længder. Købe en tærskel, der er længere end den brik, du har brug for og afskære overskydende længde efter måling for dit space. Detail- og online-sælgere såsom Lowes og Hardware World.com omfatter de nødvendige skruer i pakken med tærsklen.

Indretning

Mange tærskler er utilitaristiske og skal købes for at udfylde rummet mellem gulvet og i bunden af døren. Andre er placeret indendørs over gulvtæppet og flise kantning. Vælg en stil der komplimenterer indretningen. Træ tærskler kommer i en række forskellige nuancer fra fyr til mørk mahogni. Du kan finde et bredt udvalg af færdige og ufærdige træ tærskler på træ gulve Online eller Accra. Billigere tærskler anvendes på gulvtæppet og flise kantning typisk kommer i sølv, messing og kobber nuancer. Bruge metal neglesaks eller et hack så for at skære den nye tærskel.

Fejer

En sweep er en gummi kant, der er knyttet til bunden af en dør og er beregnet til at børste glat over grænsen og resten sidder godt på toppen af det, når døren er lukket. Når det er muligt, købe døren feje og tærskel sammen for at sikre de er kompatible. Få pakker online på dør-Thresholds.com (Se ressourcer).

Garage

Mens de fleste mennesker er meget bevidste om kladder kommer gennem levende område døre, mange boligejere forsømme weatherproofing omkring garageporte. Om garagen er fastgjort til huset eller separate, kan en simpel flytte såsom at installere en tærskel under garageporten bidrage til at weatherize rummet og holde den ren og fri for bugs og varmints. Bruge en simpel garage tærskel fra en virksomhed som Storm skjold, der udnytter en stærk lim for at vedhæfte tærsklen. Med garage døren lukket, markere den cement, hvor det opfylder døren. Åbne døren og anvende lim til jorden og tryk på tærsklen fast på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com