Om Duct Rengøring

November 24

Regelmæssig duct rengøring er forpligtet til at bevare luftkvaliteten i dit hjem. Design af mest metal klimaanlæggets systemer forårsager snavs og andre rester at indsamle inde i bølgepap materiale og afrundede hjørner. Regelmæssigt rengøring af luftkanaler også forhindrer snavs fra bygning og tiltrække rotter eller andre skadedyr i dit hjem. Rengøring kanalerne selv vil spare en betydelig mængde af penge, men det kan være en vanskelig opgave, hvis du ikke har de rette værktøjer til at nå dybt ind i kanalsystemet.

Fordele

Over tid opbygge støv, røg og skimmel inde kanalsystem i dit hjem. Når vandvarmeren eller klimaanlægget er aktiveret, er disse partikler blæst ind i alle rum i huset. Dette kan føre til åndedrætsbesvær eller forværre allergi og astma. Duct Rengøring fjerner de skadelige stoffer, før de kan distribueres i hele hjemmet.

Funktion

Når rengøring kanalerne i et hjem, ønsker du at slippe af med alle de bebyggede snavs, støv, mug og andet affald, især i hjørnerne af kanalsystem. Air registret dækker er fjernet og rengjort, åbner adgang til indersiden af kanalerne. Kanalerne er derefter rengøres med støvsugere og vidtrækkende, lange børster. For at afslutte jobbet, ydersiden af HVAC enhed er renset ud og luftfiltre er erstattet.

Tidsramme

Det er bedst at rengøre dit hjem luftkanaler hvert 3 til 5 år, afhængig af luftkvalitet og sundhed. Mennesker med astma, allergier eller andre vejrtrækningsproblemer kan ønsker at have kanalerne renset oftere for at forbedre luftkvalitet inde i huset. Hjem med kæledyr eller beboere, der ryger skal også duct rengøring oftere.

Ekspert indsigt

Du kan bruge en professionel kanalen renere hvis du se synlige pletter af snavs eller mug på ydersiden af dit hjems air registrere dækker. Dette kan være et tegn på forurening inde i kanalerne og kan kræve erstatning af det ramte område. Professionel kanalen rengøringsmidler kan også sprøjte en mikrobiel eller antibakterielle løsning inde i kanalsystemet at reducere fremtidige forurenende stoffer i hjemmet.

Beløb

Professionel duct rengøring generelt spænder i pris fra $450 til $1.000 pr. system. Denne pris kan variere baseret på størrelsen af kanalsystemet skal renses, forurening niveau, klima og vanskelige adgang. Specielle behandlinger, såsom antibakterielle sprays, er normalt opkrævet særskilt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com