Om EdenPure

September 10

EdenPure er en transportabel vandvarmeren, der er at tappe tryk og gøre alt "grønnere" i dagens samfund. EdenPure varmesystem kunne være et praktisk og værdifuldt investering for dem, der ønsker at banen og hjælpe med at redde jorden, eller bare spare lidt penge.

Definition

EdenPure er et varemærke for et relativt nyt varmesystem på markedet fremstilles af firmaet biotek. EdenPure er en transportabel, kvarts infrarøde varmelegeme, designet specielt til at skære din el- og varmeregningen ved så meget som 40 til 50 procent i vintermånederne. EdenPure indeholder desuden en blødere, sundere varme, der hævder at være mindre irriterende for huden, og bihuler, som det tager mindre ilt og fugt fra luften end traditionelle el og gas varmesystemer og udleder færre toksiner i luften.

Fordele og typer

En af fordelene ved EdenPure bærbare varme system er et mere jævnt fordelt varme i hele dit hjem. Infrarød kvarts varmesystem giver den samme temperatur for varme fra loftet ned til gulvet. Kombineret med energibesparelser, gør dette EdenPure en smart valg for enhver husstand. Derudover EdenPure systemet aldrig har nået en temperatur varmt nok til at starte en brand og er ikke varm at røre ved, hvilket gør det et godt valg for dem med små børn. EdenPure markedsfører to typer og modeller af transportable varmeapparater, med den mindste opvarmning op til 300 kvadratfod og den større model op til 1,000 firkant feet.

Omkostninger

Afhængigt af model og Køb starter EdenPure bærbare infrarøde varmelegeme normalt omkring $250 for den mindre Gen3 500 model (300 kvadratfod) og omkring $350 til $400 for Gen3 1000 model (1000 kvadratfod).

Andre produkter af EdenPure

EdenPure markedsfører også flere modeller af luftrensere, herunder små designet til brug i kun ét værelse og en større model, som sælger for omkring $300 og er designet til at rense en 3.000 m² stor hjem.

Consumer Reports

Ligesom ethvert produkt på markedet er der både positive og negative anmeldelser på EdenPure transportabel infrarød opvarmning. Varmeren kommer med en producentens garanti; men det er dit ansvar at sende enheden tilbage hvis du oplever problemer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com