Om efteråret Centerpieces

March 24

I løbet af efterårsmånederne giver naturen et væld af elementer, der kan bruges til at skabe fantastiske dekorationer til dit bord. Efteråret centerpieces præsentere farver af sæsonen. Dybe røde og guld, rige rødlig brune og skov grønne udgør en farvepalet, der kan supplere ethvert bord. Kogler, stedsegrønne grene, æbler og græskar er blot nogle af de elementer, der er tilgængelige i løbet af efteråret sæson.

Funktion

Centerpieces tjener som knudepunkter for en tabel indstillingen. De kan afspejle en part tema eller tilføje et strejf af elegance til et simpelt måltid. En centerpiece supplerer også måltidet. Vælg farver til en centerpiece at koordinere med servering ware. Bruge nogle af hele frugter eller grøntsager og urter, der er i fødevarer, der serveres. Dette samler alle elementer af måltidet.

Størrelse

Elementer som græskar, stedsegrønne grene og klaser af frugt, fælles for efteråret centerpieces, kan tage op betydelig plads. På mindre tabeller, bruger de store elementer sparsomt og bygge omkring disse med urter og tørrede blomster. For lange borde, bruge flere centerpieces. Oprette en med de større elementer til midten af bordet, men holde det nede i højden. Gøre mindre, ændrede versioner af dette stykke og læg dem på hver side af de vigtigste centerpiece.

Funktioner

Bounty fra felterne og haver og efterårsfarver i naturen er de to dominerende funktioner i efteråret centerpieces. Form og tekstur spiller en vigtig rolle i at skabe efterår centerpieces samt. Squash, græskar og peber bringe organisk form til kernen, mens elementer såsom appelsiner og kogler giver tekstur. Herunder tørrede blomster og græsser i en centerpiece giver stykket en visuel fornemmelse af flow. Bundtet i båndet, kan disse elementer være sat i kurve eller lagt langs en bordløber.

Typer

Efteråret centerpieces kan omfatte græskar, squash og frugter. Disse fødevarer repræsenterer høsten i efteråret, en tid med masser. En af de fælles elementer for høst tema er et overflødighedshorn, eller horn med masser. Et overflødighedshorn, så fyldt med fødevarer og urter, som de styrte ud på bordet, gør for en festlig centerpiece.

Efteråret betyder kølige dage og kolde nætter kommer. Stearinlys kan varme op en kølig aften. Sætte tre eller fire små, klart glas vaser på et sølvfad. Placere et stearinlys i hver vase og surround vaser med friske krydderurter såsom rosmarin og salvie. Guffe i et par små græskar eller baby græskar for en punch af farve.

For at fejre de årstidens farver, fastsætte en linned runner med et mønster, der indeholder røde og grønne. Fyld en stor antikke træ skål med æbler, appelsiner og peber. Placere dette i midten af runner og surround skål med stedsegrønne grene og kogler.

Geografi

Nord for linjen Mason/Dixon omfatter efterårssæsonen blade vender lyse rød og gylden gul og slippe til jorden. Disse blade kan bruges i centerpieces sammen med små, bladløse kviste og baby græskar.

I sydøst omfatter høsten okra, løg, hvidløg og agurker. Placere et par af disse i en keramisk skål og omgiver det med kastanjer og pekannødder.

Det milde vejr i det sydvestlige USA betyder, at efteråret er en sæson af moderate temperaturer. Lysere nuancer af rød og grøn kan ses i karakter i denne region. For en sydvest efterår midtpunkt, skal du udfylde et træ lavpunktet fad med appelsiner, sød peber og gul squash. Udfyldes med stilke rosmarin og røde jalapeno peber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com