Om elektrisk korte Guns

April 18

Elektriske korte pistoler er meget nyttige værktøjer, der kan bruges til hjem reparation, samt håndværk og udsmykning projekter. Enhver håndtering af et reupholstering projekt vil finde dette værktøj uundværlig. Disse enheder kan injicere hæfteklammer eller brads i træ eller andre materialer. Da enheden er drevet af elektricitet, er der ingen grund til at udøve pres ved hjælp af hånden.

Funktion

En elektrisk korte pistol virker ved at udfylde det med en passende størrelse af hæfteklammer, tilslutte pistol i, placere hæftemaskine udlevering næsen fast mod den ønskede placering og trykke på aftrækkeren.

Typer

En bred vifte af elektriske korte pistoler er tilgængelige, lige fra standard husholdning modeller til professionelt niveau luft hæftemaskiner og pneumatiske hæftemaskiner. Professionel møbelpolstrere brug for kraft og holdbarhed af luft og pneumatiske hæftemaskiner, mens almindelige hobbyfolk kan drage fordel af mere grundlæggende elektriske korte kanoner.

Omkostninger

Air hæftemaskiner og pneumatiske hæftemaskiner kan sælger op til $100, mens elektrisk korte kanoner til hjemmet kan variere fra $30 til $50.

Funktioner

Mest elektriske korte pistoler er lavet ergonomisk med udløsere i bekvemme steder så de er nemme at greb og brand. I nogle tilfælde, kan pistolen bruges til at fyre wire brads, samt hæfteklammer.

Potentielle

Ud over møbler polstring, kan nogle af de andre anvendelser for elektriske korte kanoner omfatter oprettelse af stofbetrukne gesims bestyrelser samt husholdningernes reparationer såsom knyttet screening materiale til trærammer.

Advarsel

Det er vigtigt at huske sikkerhedstip, når du bruger denne enhed. Efterlad aldrig enheden uden opsyn, hvis børn er til stede og sørg for at udnytte sikkerhed lås funktioner. Kanonen bør aldrig være pegede på en anden person eller dyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com