Om elektriske varmt vandvarmere

February 24

Du har aldrig virkelig glip af varmt vand, indtil det er gået. Bortset fra din ovn er sandsynligvis en af de vigtigste apparater du nogensinde køber til dit hjem en vandvarmer. Selv om der er flere muligheder end nogensinde for boligejere til at overveje, er elektrisk vandvarmeren fortsat det mest populære valg.

Funktion

Elektriske varmt vandvarmere levere varmt vand til personer i dit hjem, så de kan bade, vaske deres hænder og rense deres tøj og retter. Elektrisk vandvarmeren virker ved opvarmning koldt vand i bunden af tanken og skubbe det gennem et rør til forskellige destinationer i hjemmet.

Funktioner

Der er flere funktioner, der udgør elektriske varmt vandvarmere. Holdingtank er en stor, cylindrisk vandtanken. Koldt vand ind i tanken via et stigrøret. Det er opvarmet af store spoler, og derefter det kommer ud som et rør. En dial giver mulighed for boligejere til at regulere temperaturen i udgående vand til mellem 120 og 180 grader Fahrenheit, og en indre termometer sikrer dets nøjagtighed. Hvis du skal dræne vandvarmeren, er et afløbsrør placeret i bunden af tanken. Ligeledes er der også et pres frigivelse ventil til at undgå pres oprustning.

Størrelse

Elektriske varmt vand varmeanlæg varierer i størrelse fra 40 til 60 gallon. Hvis du opdager, at du konsekvent kører ud af varmt vand, bør du investere i en større tank. En 40-50 - gallon elektrisk vandvarmer er effektiv for en familie på fire. Men, en større størrelse betyder ikke altid, en mere effektiv enhed. En ting du bør overveje når du køber en ny vandvarmer er BTU og first-time inddrivelse. Jo højere BTU, jo hurtigere enhed kan opvarme vandet. First-Time inddrivelse henviser til mængden af vand en tank kan rumme og hvor meget det kan opvarmes i en time.

Typer

Hvis du er lav på plads, kan du købe en enhed, der er kortere og større i diameter end standard elektriske varmt vandvarmere. Disse typer af enheder kaldes en "shorty" eller "lav dreng." Husejere, der ønsker for at spare energi har mulighed for at købe en oven på-anfordring elektrisk vandvarmer. Disse enheder varme vand kun som det er nødvendigt ved en serie af spoler, dermed skære på energiforbrug og omkostninger forbundet med opvarmning af vand i en tank. En ulempe at disse enheder er dog, at vandforsyningen er begrænset til 3 ½ gallons af vand i minuttet. Hvis du planlægger at køre din opvaskemaskine og tage et brusebad på samme tid, kan en oven på-anfordring vandvarmer ikke være den rigtige løsning for dig.

Overvejelser

Bortset fra at overveje din families forbrug og inddrivelsessats, når du køber en elektrisk vandvarmer, skal du kende dimensioner af rummet hvor din enhed vil være beliggende. Hvis du køber en større tank, skal du muligvis køre yderligere VVS til at passe. Du vil også se på energiforbrug og driftsomkostninger, som du kan finde lige på enhedens energi Guide etiket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com