Om emhætter

November 11

Emhætter er ventilationsanlæg tilbyder sikkerhed og stil, forskellige udluftning grader og meget mere. Emhætter skabe fornemmelsen af et køkken og holde luften ren og frisk.

Funktion

Emhætter fjerne masser af indendørs luftbårne giftstoffer, ikke bare bad køkken dufte og sort røg. Emhætter reducere fedt, varme, lugt, røg og damp madlavning producerer. Sucking disse forurenende stoffer fra luften i dit køkken holder det lugter godt og opretholder en høj grad af renlighed.

Typer

Når man ser for emhætter, finder du forskellige stilarter og mange forskellige monteringsmuligheder. De kommer i næsten enhver farve, form og størrelse og kan være skræddersyet med dit valgte materiale. Nogle af de forskellige typer du finder omfatter baldakin stil wall mount. Disse lægger direkte på væggen over komfur. Der er også skorstenen stil wall mount stilarter. Disse er fastgjort til væggen og har udseende af en skorsten. En anden stil finder du er øen mount. Disse emhætter er hang fra loftet over den island-baserede komfur. En anden populær model omfatter de under kabinet mount. Mange er fundet i monterbar mikrobølgeovn og er fastgjort til bunden af frysere, der hænge over din komfur.

Overvejelser

Når du køber din næste række hætte, er opmærksomme på Sone. Det er måling af lyd. Hvis dit køkken er åbent for din familie værelse vil du finde en række hætte med en lav sone nummer. En sone er generelt så højt som brummen i køleskab.Du vil også være bedre tjent med at kende CFM, som er kubikfod per minut af udmattende luftstrøm. Jo større display nummer, den mere ventilation opstår. Dette betyder ikke, jo større jo bedre, det er bare en guide for dig og din sælger til at bestemme den korrekte størrelse for din plads og madlavning stil.

Størrelse

En række hood skal måle tre inches bredere på hver side end komfur det er forbi, og bør strække sig ud over de forreste brændere. Hvis vifte hood ikke passer korrekt, ventilere modbydelig lugt og dampe måske ikke korrekt. Dette kunne føre til en tilstoppe din udstødning fan og misfarvning i din hårde overflade områder. Det kunne også føre til vægge med røg skader og en stinkende køkken.

Stil

Emhætter kommer i næsten enhver stil, du foretrækker. Fordi de er sådan en vigtig del af køkkenet, er de ofte inkluderet i designprocessen af nye boliger og remodels. Virksomheder blander klassisk præferencer med moderne tendenser og giver omfattende farve ganer. Uanset hvad dit motiv eller dekorative valg, vil du være sikker på at finde en række hood passer perfekt til dit køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com