Om etnisk-Eclectic Decor

December 14

Eklektisk design er et glimrende valg for dem, der foretrækker en mere organisk stil udsmykning. Retningslinjer for eklektisk design giver mulighed for at blande elementer fra forskellige epoker; Brug farve, linje og skala til at forene disse spredte objekter for at oprette enhed.Nu tilføje til denne økologiske mix et strejf af etnicitet. Bringe i afrikanske prints, spansktalende skulpturer, Native American keramik eller 1950s Americana til en blanding af møbler til at oprette en etnisk-eclectic udsmykning ordningen.

Tilgang

Der er to tilgange til at skabe denne stil du kan tage. Den første metode er at begrænse den etniske komponent til tilbehør. Den anden metode er at oprette en globalisering ordning.Dine nuværende møbler, dit budget og din personlige smag alle faktor i din beslutning om, hvordan man opnår denne meget personlige stil.

Tilbehør

Hvis dine nuværende møbler er en eklektisk blanding af moderne og traditionel, men en neutral farvepalet trækker det sammen, gøre brug af den eksisterende ordning til at tilføje din etniske element.Vælg en etnisk kultur, såsom Afrika, og slut med alt det afrikanske. Brug afrikanske masker, prints, keramik og kurve i hele. Hvis din oprindelige ordning med personlige samlinger, indarbejde et par stykker sammen med de afrikanske stykker.

Globalisering

I denne fremgangsmåde, kan du bruge objekter og elementer fra hele verden. Oprette etniske vignetter i hele ved at samle kulturelle objekter. For eksempel, kan dit køkken være italiensk, mens din stue er spansk.Ved at lade hver kultur sit eget rum, opretter du en form for rejsebeskrivelse i hele dit hjem.

Victorianske oprindelse

Victorianere var godt rejste og belæst. Victoriansk stil udsmykning inkluderet omfattende skærme af souvenirs fra rejser og betydelige bogsamlinger. Stil også lånt fra fortiden og blandet disse elementer med moderne mode.Selvom sikkert ikke først til at blande det op lidt i deres interiør design, bragte victorianere begrebet samleobjekter som vise til en ny højde. Deres brug af etniske artefakter som pyntegenstande kunne siges at være oprindelsen af moderne etnisk-eclectic design.

Overvejelser

Etnisk-eclectic design-ordningen som eklektisk indretning, kan være svære at styre. Det kan krydse over fra eklektisk til rod. En af teknikkerne til at holde designet på sporet er at etablere samlende elementer.Farve er en af de bedste måder at gøre dette. Ethvert element, der går ind i rum eller værelser skal vedrøre farvepaletten. Brug linje og skala samt for at give ordningen samhørighed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com