Om europæiske Nursery Decor

October 30

Om europæiske Nursery Decor

Baby planteskoler starter med en behagelig farvepalet, et godt udformet krybbe og en robust gyngestol. Planteskoler med en europæisk flair indarbejde importerede kvalitetssengetøj og møbler elementer såsom klædeskabe med hylder, skuffer, døre og spejle. Nogle europæiske stil planteskoler indarbejde særlige funktioner som mini krystallysekroner, og populære temaer for europæiske nursery decor er kaniner og humlebier.

Europæisk-inspireret krybbe design

Design af europæisk stil vugger spænder fra enkel og elegant til at uddybe. Mange funktion fast sideskinner for sikkerhed og er lavet af skoven som Birk eller valnød. Andre europæisk-inspireret Krybber er lavet af jern med indviklede scrollwork og en ikke-giftig finish. Smedejern finish farverne kommer i guld, tin, skifer og antik hvid. Gamle verden stil barnesenge i mørkt træ med accent med hånd-malet bladguld er en anden type af krybbe med en europæisk føler. Land fransk barnesenge i hvid, pink eller valnød har traditionelle spindler, buede ben og delikat udskæring.

Europæiske børnehave sengetøj

EU-accent børnehave sengetøj er både traditionelle og elegante. Ofte, det stof, der dækker bassinette og den krybbe nederdele er generøs og rører gulvet. Buer indgår ofte i udseendet af krybbe, vugge eller bassinette. Striber, rør og stof med en toile design er almindelige. Koordinerende tekstiler bruges ofte. Lavendel og fløde sammen med lyserøde farver og blues er populære farver, og kaninerne, bier og fugle er fælles temaer.

Klædeskabe

Klædeskabe er en traditionel tilføjelse til en europæisk stil børnehave. Ikke blot giver de opbevaringsplads, de kan blive et brændpunkt i rummet. Klædeskabe kommer i træ finish eller speciale færdig som pink vask, blå, fløde eller te pletten. Nogle klædeskabe med en fransk flair funktion buede ben, reoler, tøj stænger, skuffer og trådnet døre. Bladguld og glas håndtag tilføje elegance til børnehave klædeskabe europæiske udseende. Ovale spejle, vendte fødder og floral applikationerne er også europæiske designelementer tilføjelse til børneværelset indretning.

Lysekroner

Tilføjelse af en lysekrone i en børnehave giver en klassisk europæisk udseende til rummet. Mini lysekroner med delikat metalarbejder og funklende krystaller oprette et strejf af glamour; for et feminint touch ideel til en baby pige værelse, kan pink krystaller bruges.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com