Om fastsættelse af en GE profil Front-Load Skive, der er ubalanceret

January 22

Justerbare ben i bunden af din GE profil front-load skive holde niveauet apparat, så de ikke vibrere overdrevent, rock frem og tilbage, eller gå på tværs af gulvet under en vask. En vaskemaskine, som er støjende og vaklende angiver, at benene skal justeres. Når du balance vaskemaskinen, er der et par forholdsregler du kan tage, når du indlæse tromlen for at sikre, at vægten af vasketøjet ikke medfører en anden balance problem.

Instruktioner

•Sæt et plan parallelt med den forreste kant af vaskemaskinen og Bemærk placeringen af boblen. Gentag processen på siderne, placere plan parallelt med begge sider af vaskemaskinen. Boblen vil flyde mellem markeringer i begge positioner, når vaskemaskinen er afbalanceret.

•Flyt vaskemaskine fra væggen et par inches. Greb bagkant af vaskemaskinen og trække den mod dig, så de bageste ben kommer fra jorden. Du vil høre den selvstændige nivellering mekanisme klikke på plads. Lavere vaskemaskinen.

•Tip skive ryggen så forbenene er et par inches off jorden og indsætte en træ blok mellem den nederste kant af apparatet og jorden. Hæve eller sænke nylon nivellering benene med en skruenøgle, baseret på aflæsninger fra niveau. Rejse til højre, hvis boblen var for langt tilbage, når placeres parallelt med forreste del af vaskemaskinen, eller hæve i venstre side, hvis boblen var for længst til højre. Hæve eller sænke både ben lige til at justere balance front til bag. Kontroller dine fremskridt, som du arbejder ved at sænke skive til jorden.

•Laveste vaskemaskinen og skubbe den tilbage mod væggen. Skal du altid indlæse vaskemaskinen korrekt i fremtiden. Aldrig pack vaskemaskinen fuld af tunge emner som jeans, tæpper, gardiner eller polstring. Overveje at vaske tunge elementer separat for at reducere vibrationer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com