Om fastsættelse af våde kældre

February 10

En våd kælder er grobund for skimmel, mug og muggen lugt. Der er en række steder, hvor vand kan indtaste din kælder: revner i vægge, revner mellem en væg og gulv, eller i en døråbning fører ud fra kælderen. Om fastsættelse af en våd kælder er tidskrævende, men med de rigtige oplysninger og materiale, kan du have vand problemer løst på ingen tid.

Reparation af kældervægge og døråbninger

Med en spotlight eller høj-drevne lommelygte, inspicere væggene i din kælder. Se efter revner og tørrede vand linjer kører ned ad væggene. Hvis kældervægge er hældt beton, fyld med foundation knæk fyldstof, som kan købes hos din lokale hjem forbedring eller hardware butik. Hvis væggene er betonblokke med mørtel linjer, skal du udfylde revner med en epoxy crack filler blandet med sand. Fylde omkring døre med en epoxy crack filler, Lad tørre og derefter udfylde med caulking.

Reparation af væg gulv spørgsmål

Til at kontrollere vand ind gennem en sprække mellem en kælder væg og gulv, skinne en lys omkring kanterne af kælderetage og kigge efter fugt og tørrede vand linjer. Tør området med en klud for at reparere, og derefter grave ud en 1/2-tommer-dyb grøft med en vinkelsliber og fylde med en epoxy crack filler. En foundation knæk reparation fyldstof kan også bruges. Hvis du finder en bred kløft mellem kælder væg og gulv, men ingen tegn på vand, indsætte en skum backer stang ind i rummet og derefter udfylde med en epoxy crack filler.

Reparation kælderetage revner

Hvis du vil reparere en revne i nærheden af et afløb eller rør, der fører ind i en kælderetage, fylde med nogle foundation crack filler og derefter forsegle med et konkret sealer. Lad tørre og derefter forsegle igen. For rør fører ud af kældervægge, fylde med en epoxy crack filler. Hvis sump pumpen i din kælder er utæt, erstatte straks med en ombygget enhed eller en ny pumpe.

At holde vandet væk fra din kælder

For at forhindre fremtidige vandproblemer i din kælder, holde noget regn tagrender omkostningsfrit i debris, sne og andre elementer. Tilføje tagrenden udvidelser for at tage regnvand væk fra dit hus fundament. For at holde vandet i at samle omkring fundamentet for dit hus, skal du placere en belastning af grus eller sten i en vinkel omkring fundamentet. Sørg for at fjerne ukrudt eller græs først ved at bruge et ukrudtsmiddel. Til terrasser, fortove og indkørsler, reparere eventuelle revner med en konkret crack filler og derefter forsegle overflader med et konkret sealer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com