Om flise gulv

October 5

Om flise gulv

Flise gulv er populære i hjem og virksomheder. Tile gulve er nem pleje og let tilpasses til at passe dine behov og matcher indretningen af rummet. Der er flere ting at tænke på, når du beslutter dig om flise gulv er et passende valg for dit space.

Funktion

Tile Gulvbelægning kan straks omdanne udseendet af ethvert rum. Tilføjelse af accent fliser eller oprette dine egne flise mønster giver dig mulighed at personalisere gulvfliser. Du kan yderligere tilpasse rummet, kan du tilføje tæpper ovenpå fliserne. Du kan også ændre accent fliser forholdsvis let ved at fjerne single fliser og erstatte dem med nye. På grund af disse indstillinger er gulvfliser ideel til en person, der kan lide at ændre udseendet af et værelse ofte.

Funktioner

Gulvfliser har en rating-system, der spænder fra jeg, eller lys pligt, at V, eller ekstra tunge. Denne bedømmelse bør være den første ting, du ser på, når du vælger fliser. Næste, skal du være opmærksom på niveauet porøsitet. Fliser er klassificeret fra ikke-glasagtige, eller vand absorberende, vandtætte eller vandafvisende. Fliser, der bruges i et badeværelse eller køkken, for eksempel, bør være uigennemtrængelig. Endelig bør du overveje metoden fyring. Fliser, der er dobbelt fyret er tykkere, hvilket gør dem stærkere. Bisque fliser og single-fyret fliser er tynde og bryde lettere end dobbelt-fyret fliser.

Typer

Der er mange typer af flise gulv. Travertin, keramik, sten, marmor og porcelæn er det mest almindelige. Hver type af flise gulv er tilgængelig i et varieret udvalg af figurer, størrelser, farver og mønstre. Når du beslutter dig på typen af flise gulv du ønsker at sætte i dit hjem eller forretning, tage den overordnede indretning og brug af plads hensyn. Marmor flisegulve, for eksempel scratch nemt og er en mindre end ideel mulighed for en travl værelse eller barns værelse.

Fordele

Flise gulv er et velegnet for folk, der har allergi. Den vigtigste årsag til allergier, der er udløst indendørs er de allergener, der er i huset. Det er let at rengøre flise gulv for at fjerne allergener. Alt du skal gøre er at feje og moppe. Tæpperne, på den anden side er svære at rengøre ordentligt for at få allergener ud af tæpper og tæppe pad.

Forebyggelse/løsning

Flise gulv er hårdt og ofte glatte. Som sådan, er denne type af gulve mindre end ideelt for børn og ældre mennesker. Det er ikke til at sige, at flise gulve bør undgås i disse områder. Nogle gulvfliser har særlige tilsætningsstoffer, der gør den skridsikker, flise, selvom det er vådt. I nogle tilfælde kan du muligvis voks brikkerne med tilsætningsstoffet selv hvis stil du gerne ikke er tilgængelig i en skridsikker model.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com