Om Flux Wire, MIG-svejsning

November 2

Om Flux Wire, MIG-svejsning

Metal inaktiv Gas (MIG)-svejsning er en teknologi, der er udviklet under anden verdenskrig til at opfylde produktion af tiden. MIG-svejsning er let at lære og hurtig at bruge. MIG svejsere bruge forbrugsmaterialer wire elektroder til at skabe svejsningen. Flux kernehus ledning er ideel til at arbejde med tyk stål.

Typer

Flux kernehus wire er enten gas-skærmet eller selvstændige afskærmet. Ydre afskærmning gas kræves for gas-skærmet flux kernehus wire. Denne type af wire fungerer godt i out-of-stilling steder, såsom overhead eller lodret. Flux belægning størkner hurtigt, og du kan fjerne slagger nemt. Selvstændig afskærmning flux kernehus wire bruger gas genereret af flux fra den brændende ledning til at beskytte svejsningen pool. Dette gør svejser mere transportabel fordi sig ikke gør forlange en gastank.

Fordele

Samlet set er MIG svejsere kendt for at producere attraktive svejsninger. Flux kernehus wire fungerer godt i blæsende miljøer og skaber en stærk svejse hurtigt. Det har en høj deposition sats, hvilket betyder at du kan oprette en stærk svejsningen hurtig. Du kan også arbejde på rusten eller beskidt materialer, fordi flux wire fælder materialer inden for svejsningen. At vælge den rigtige type af MIG svejsetråd indebærer matchende den rigtige type ledning til de rigtige materialer. Mens flux kernehus wire har sine fordele, er det ikke ideelt for hvert projekt.

Ulemper

Den væsentligste ulempe at flux fyldt tråd er, at det er en af de dyreste typer af wire du kan bruge. Andre materialer, såsom solid wire, producere mere æstetisk tiltalende perler og har ikke slagger til at fjerne.

Tips

Brug altid et træk teknik, når arbejdet med flux kernehus svejsning. Du skal også bruge et chipping hammer eller wire børste til at fjerne det tynde lag af slagger der former på svejsningen. For de bedste resultater, holde din wire rene og tørre mens du arbejder med den.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com