Om flydespænding af armeringsjern

October 22

Om flydespænding af armeringsjern

Uden forstærkning af stål armeringsjern, ville bygninger, broer og væggene kollapse. Ingeniører og entreprenører skal vide hvilken styrke armeringsjern til brug for hvert projekt, til at stabilisere bygningen og sikre offentlighedens sikkerhed. At vide, hvilke armeringsjern bruge kræver en forståelse af dens flydespænding, og disse standarder kræver dygtighed af ingeniører og videnskabsfolk.

Identifikation

Armeringsjern er en stål bar, som bruges til at styrke murværk strukturer og beton. Det er typisk lavet af carbon stål og er ofte furet, for at hjælpe med forankring bar i beton. Armeringsjern findes i forskellige kvaliteter af flydespænding. Flydespænding er en måling, der angiver Hvornår et materiale vil give måde at understrege og permanent bøje, som er nævnt som udbytte. Før et materiale når dens flydespænding kan det vil vende tilbage til sin oprindelige form efter stress er anvendt.

Typer

Armeringsjern kvaliteter kan være 40, 60 eller 75 inches per pund. I en 40 grade, ville den mindste flydespænding i pounds per kvadrattomme være 40.000. For en lønklasse 60 ville det være 60.000, og i en kvalitet 75 ville det være 75.000. Hvis bruger det metriske grade, ville en klasse 40 være metriske grade 280, hvilket ville betyde en mindste flydespænding i megapascals på 280. Grade 60 ville være grade 420 i metriske grade, hvilket ville betyde den mindste flydespænding i megapascals af 420. For grade 75, ville den metriske grade være 520, der ville være mindste flydespænding i megapascals af 520.

Overvejelser

Når Love blev vedtaget, kræves føderalt finansieret forbudt byggeprojekter for at bruge materialer, der anvendes de metriske beregninger, det viste sig at være koste for at bestanden både metrisk mellemstore barer og den oprindelige tomme mellemstore barer. I 1995 kæmpet det konkrete styrkelse stål Institut og stål Manufacturers Association for at foretage ændringer, så et materiale kunne afspejle dens rating i både metriske og britiske enheder. Der blev foretaget justeringer, og kompromiser nåede resulterer i den metrisk mellemstore armeringsjern at være identisk med de tomme mellemstore barer.

Betydning

I USA størrelse oprindelsesbetegnelser armeringsjern bruges til at styrke beton angives af ASTM International, som blev oprindeligt kaldt American Society for Testing and Materials. Dette er en frivillig organisation der oprindeligt lavet af en gruppe af forskere og ingeniører. Det er en international organisation, der er en kilde til tekniske bygning materiale standarder (Se nedenstående ressourcer).

Historie

American Society for Testing and Materials blev oprettet i 1898, hvor en gruppe af forskere og ingeniører samarbejdede om en løsning på de hyppige jernbane pauser, der opstod med jernbanen. Bestræbelserne resulterede i standardiseringen af stål anvendes i jernbane opførelsen. I de år organisationen fortsatte med at tage en rolle i at skabe højere byggestandarder. I dag er der over 30.000 ASTM medlemmer, der omfatter tekniske eksperter fra mere end 120 lande.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com